Силен човек от ГЕРБ прикова внимането върху себе си.Турски поток“

...
Силен човек от ГЕРБ прикова внимането върху себе си.Турски поток“
Коментари Харесай

Главчев, ГЕРБ: Ако има корупция в „Балкански поток“, в нея е замесена и ЕК

Силен човек от ГЕРБ прикова внимането върху себе си.

„ Турски поток “ в България се споделя „ Балкански “ и има газов хъб Балкан. Ако някой твърди, че има корупция, в нея е намесена и Европейската комисия. Това съобщи в предаването „ Говори в този момент “ по БНТ Димитър Главчев от ГЕРБ.

„ Балкански поток “ е построен с български средства неслучайно. Наблягам на връзката с газовия хъб. Оттам може да се събира и употребява газ от няколко източника. Този план е в сходство с условията на Европейска комисия “, изясни той.

Главчев разяснява и поръчката на премиера да почисти България напълно от корупция. По думите му нулев корупция е невъзможна, в случай че не се намираме в диктаторска страна.

Димитър Главчев коментира и арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова. Той акцентира, че способените органи към този момент са се произнесли, че те са били противозаконни.

„ За господство на закона да търсиш в човек, нарушил Конституцията и подал декларация с погрешно наличие, е нелепа концепция “, уточни Главчев, имайки поради двойното поданство на Кирил Петков.  

Той означи, че държавното управление не се оправя в това да направи живота на жителите по-добър, като това е и една от основните причини от ГЕРБ да желаят оставката на кабинета. Според него единственото, което сплотява ръководещата коалиция, е омразата против Бойко Борисов и ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР