Силен човек от БСП обяви дали смятат да изключат от

...
Силен човек от БСП обяви дали смятат да изключат от
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Никой не смята да изключи Зарков, Гечев и Лечева от БСП

Силен човек от Българска социалистическа партия разгласи дали считат да изключат от партията трима от членовете й, които станаха служебни министри.

„ Има нарушавания на Устава на БСП при тримата министри в служебния кабинет, членове на Българска социалистическа партия ”.  Това сподели в предаването „ Офанзива ” на NOVA NEWS Таско Ерменков от Изпълнителното бюро на БСП.

Той разясни, че в устава е написано, че когато има предложение за министри, те би трябвало да бъдат одобрени от Националния съвет. „ Никой не ги е изключил и няма желание да ги изключи нито от БСП, нито от Националния съвет ”, акцентира обаче Ерменков за съпартийците си Крум Зарков, Явор Гечев и Весела Лечева, написа novini.bg. 

В пояснение на хода с назначенията той избегна израза " нож в гърба " на БСП от страна на президента и уточни: „ Въпросът дали е спор сред Радева и Нинова, съгласно мен прекомерното му персонифициране в 2 имена води до принизяване на процесите, които текат, тъй като те са много по-дълбоки и стратегически по повод вижданията за развиване на лявото в България ”.

Ерменков призна, че сега има опълчване и опити за разделяне на БСП „ на правоверни и неправоверни ”. „ Тези опити няма да съумеят, тъй като партията не е партия на Нинова, не е партия на Илияна Йотова, нито е партия на Радев. Тя е на 131 година и е надживяла всички имена, които са я управлявали ”, акцентира социалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР