Силен човек но ГЕРБ направи мрачна прогноза цените на газа

...
Силен човек но ГЕРБ направи мрачна прогноза цените на газа
Коментари Харесай

Делян Добрев, ГЕРБ: Газът става по-скъп, после и стоките

Силен човек само че ГЕРБ направи мрачна прогноза цените на газа и стоките у нас.

Не стана ясно на хората по какъв начин са били осъществени покупко-продажбите на „ Булгаргаз “, тъй като засекретиха комисията. Какво имат толкоз да крият? Разбра се, че шефът на едно от сдруженията в този момент е началник в „ Булгаргаз “. Той не е единственият представител на ръководещата коалиция, забъркан в тези покупко-продажби. Знаем кои са купувачите и какви са количествата, само че не можем да го разкрием, тъй като ръководещите го направиха загадка. Това съобщи депутатът Делян Добрев от ГЕРБ в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Количествата са големи спрямо нормалните. Изглежда, че има предумисъл. „ Булгаргаз “ се е съгласил да продаде газ на избрани купувачи “, обясни той.

Според ГЕРБ изпомпването на количества газ от Чирен, с цел да се продадат показвало или некомпетернтсност или корупционен интерес.

„ Какво толкоз скрито има в това на кого е продала страната? “, пита се Делян Добрев.

Той разкри, че от ГЕРБ имат желание да подадат сигнал до съда, „ с цел да стане информацията притежание на всички български жители. Ако в идващите дни не кажат кои са компаниите, които са се облагодетелствали, ще сме принудени да създадем това “, предизвести Добрев.

Депутатът направи и мрачна икономическа прогноза: „ Газът ще стане доста по-скъп, а по-късно и стоките. Притеснява ни инфлацията и високите цени. Ще предложим понижение на Данък добавена стойност на храните на 9% и на горивата – 9%, с цел да помогнем на хората “, обясни Делян Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР