Силата на Уест Мидландс каза още, че 32-годишен мъж, задържан

...
Силата на Уест Мидландс каза още, че 32-годишен мъж, задържан
Коментари Харесай

Втори арест заради пускането на гризачи в ресторантите на McDonald`s в Бирмингам от „пропалестински протест“

Силата на Уест Мидландс сподели още, че 32-годишен мъж, арестуван по-рано тази седмица, от този момент е освободен под гаранция.

Арестите пристигнаха, откакто гризачи бяха пуснати в заведенията за хранене на McDonald's в Regina Drive, Perry Barr, към 13:30 ч. във вторник и край Watson Road, Nechells, към 17:30 ч. в понеделник.

Третият случай малко преди 21:00 часа във вторник на Coventry Road, Small Heath, също се проверява, само че може да не е обвързван, съгласно полицията.

Мишки се виждат на фрагменти

Видео, оповестено в обществените медии в понеделник демонстрираха клиенти в ресторанта в Нечелс, които подскачаха в потрес, до момента в който мишките, боядисани в цветовете на палестинското знаме, тичаха покрай краката им.

Публикации в обществените медии демонстрират, че магазините на McDonald's в Израел са дали 100 000 безвъзмездни ястия на страната бойци и членове на нейните сили за сигурност, откакто Хамас предприе смъртоносната си трансгранична офанзива на 7 октомври.

Твърди се, че докладваното деяние е подтикнало пропалестинските стачкуващи да бойкотират световната верига.

Но McDonald's съобщи по това време, че е „ ужасяващ от дезинформацията и неточни отчети “ по отношение на позицията си по отношение на войната.

Говорител на веригата сподели: „ McDonald's Corporation не финансира или поддържа никакви държавни управления, забъркани в този спор, и всички дейности от нашите локални бизнес сътрудници на лицензополучатели за развиване са направени без значение, без единодушието или утвърждението на Макдоналдс.

„ Сърцата ни са с всички общности и фамилии, наранени от тази рецесия. < /p>

„ Ние се отвращаваме от всевъзможен тип принуждение и твърдо се противопоставяме на речта на омразата и постоянно ще отваряме с горделивост вратите си за всеки. “

Прочетете повече от Sky News:
< br />

В изказване полицията на Уест Мидландс сподели: „ Нашата позиция е ясна, това е ужасяващо и няма да бъде толерирано.

„ Ще преследваме и преследваме всеки който прави сходни дейности.

" Ние ускоряваме патрулите в целия район и ще предложим убеденост на нашите общности. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР