Силата на съвременните армии не се измерва само с числеността

...
Силата на съвременните армии не се измерва само с числеността
Коментари Харесай

Държавният глава: Българските ветерани и военноинвалиди са нашите учители по родолюбие

Силата на актуалните армии не се мери единствено с числеността на персоналния състав и с софтуерното равнище на въоръжението, а на първо място със силата на традициите и неуморния дух. С тези думи президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила приветства в Централния боен клуб в столицата ветераните, военноинвалидите и военните от запаса и запаса от Втората международна война и представителите на военно-патриотичните съюзи във връзка Деня на храбростта и празника на Българската войска – 6 май.

„ Вие сте хората, които държите традициите живи, а духа висок. И по тази причина е моята голяма признателност към вас. Знам, че годините за вас са сложни, само че даже в тези сложни времена позволихте вашите национализъм, дух и обич към Родината да бъдат съхранени. И по тази причина вие сте нашите учители по родолюбие “, съобщи президентът.

Президентът и Върховен главнокомандващ Румен Радев акцентира, че България има бъдеще, единствено в случай че имаме национализъм, здрав народен дух и висок морал.

„ Благодаря, че продължавате да носите тази обич, да вдъхновявате по-младите от вас, да работите със своето потомство и с Министерството на защитата в напъните да градят нови бойни качества, да поддържат старите и да издигат престижа на Българската войска “, сподели още в слово си президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР