Силата на планинския склон се блъсна в дома, който тя

...
Силата на планинския склон се блъсна в дома, който тя
Коментари Харесай

Оцелялата от свлачище в Аляска казва, че силата на удара я е хвърлила наоколо „като парче безтегловна пуканка“

Силата на планинския скат се блъсна в дома, който тя споделяше със брачна половинка си покрай общността на остров Врангел в югоизточна Аляска, като я подмятна в близост „ като парче безтегловни пуканки “, преди да загуби схващане, сподели тя пред Wrangell Sentinel и радио KSTV в скорошно изявление, до момента в който към момента чакаше да научи ориста на брачна половинка си, който остава в неопределеност след бедствието предходната седмица.

Свлачището от 20 ноември се свлече по пътя на три къщи, едната необитаема, след стихия, донесла пороен дъжд. Тя е единственият човек, открит до момента жив.

Потвърдено е, че четирима души са починали при свлачището: Тимъти и Бет Хелър и две от децата им, Кара, 11 и Мара, 16. Други двама души остават в неопределеност: 12-годишното дете на Хелър дете, Дерек и брачният партньор на Флоршуц, 65-годишният търговски риболовец Ото Флоршуц.

Отломките са разчистени от крайбрежната автомагистрала, само че достъпът сега е стеснен до хора, които живеят от южната страна на пързалката.

Когато Крис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР