Силата на майчината любов е невероятна. Никой не може да

...
Силата на майчината любов е невероятна. Никой не може да
Коментари Харесай

Бони с емоционална изповед за красивата си щерка

Силата на майчината обич е невероятна. Никой не може да спре една майка, която е способна на всичко за детето си. Много са дамите, които споделят, че раждането ги трансформира изцяло. Не, освен физически, само че и прочувствено, духовно. Всеки детайл от живота им се прекатурва, както и вниманието им. Много известни българки споделят същото. Делят живота си на две - преди и след раждането. Анелия скоро показа, че нейната щерка Ивон я е трансформирала доста. Същото важи и за колежката ѝ Бони.

Талантливата изпълнителка показа прочувствени думи в Инстаграм, съпроводени от поредност фотоси на нейната красива щерка Михаела, която навърши 18 години.

Виж още:

" 18 години.Точно толкоз време от момента, в който се появи и озари живота ми. 18 години неотлъчна взаимна поддръжка в най- светлите, щастливи и не чак толкоз моменти.18 години рамо, на което споделям и наслада, и победи и горест. 18 години обич. Честито пълноправие ", написа певицата. Тя споделя, че щерка ѝ е към този момент готова и е време самоуверено сама да върви по дългия, стръмен път на живота.

" Поставяй си високи цели и се стреми да ги постигаш! Бъди заобиколена от верните хора, които да те наставляват и да сочат вярната посока. Не се предавай пред нито една компликация, тъкмо както те е учила мама! Усмихвай се и се наслаждавай на живота.Честита, здрава, щастлива и благословена ми бъди, Михаела!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР