Силата на БСП е в това, че сме последователни в

...
Силата на БСП е в това, че сме последователни в
Коментари Харесай

Иван Ченчев в Костенец: Силата на БСП е в това, че сме последователни и не предаваме хората

„ Силата на Българска социалистическа партия е в това, че сме поредни в работата си за хората, не ги предаваме и постоянно можем да застанем пред тях с лицата си. Затова бяхме и първите, които обявихме претендентите си за кметове в страната, претендентите си за общински съветници и предизборната си платформа ”. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Иван Ченчев на откриването на акцията на претендента на „ Българска социалистическа партия за България ” за кмет в Костенец Румен Тодоров и претендентите за общински съветници. Те избраха Деня на своята община и празник на Костенец за старта на акцията си.
Знаково име на Българска социалистическа партия, управлявал локалната организация на социалистите, повежда мощна листа, съчетала обновлението и младостта с експертизата и опита. Кандидатът за кмет Румен Тодоров е човек с поддръжка от съгражданите си и с управнически опит – бил е заместител –кмет на Община Костенец, магистър по обществена администрация от Софийския университет.
Двама студенти - Лъчезар Николов, който учи в Лесотехническия университет и Борислав Илчев от УНСС са измежду претендентите на Българска социалистическа партия за общински съветници. Земеделският производител Руска Котларова, Тодор Шопов, който е шеф на  счетоводна компания, Ангел Банчев, инж. Артур Станков, някогашен боен и дълготраен началник на механически регион на ВиК – Костенец,  Румен Донкин, счетоводител в Община Костенец са в  листата на социалистите. Българска социалистическа партия издига собствен претендент за кмет и в с. Пчелин.  
„ Приоритет номер 1 в работата ни са хората в Костенец, по тази причина и вървяме в поддръжката им за номер 1 в бюлетината – мястото, което почтено приляга на Българска социалистическа партия като поредната обществена партия ”, уточни Румен Тодоров. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР