Сигурното ново попълнение на Интер Раджа Наинголан призна, че решението

...
Сигурното ново попълнение на Интер Раджа Наинголан призна, че решението
Коментари Харесай

Наинголан: Решението да си тръгна от Рома не бе мое


Сигурното ново попълнение на Интер Раджа Наинголан призна, че решението да бъде трансфериран на „ Сан Сиро “ е било напълно от страна на Рома. Белгийският халф носи екипа на „ вълците “ през последните четири сезона, в които се трансформира в един от водачите на отбора. Въпреки това от клубното управление на столичани взеха решение да се разделят с него, като в подмяна ще получат 24 милиона евро плюс двама футболисти – младия гений на „ нерадзурите “ Николо Дзаниоло и десния краен защитник Давиде Сантон.

Пред Гадзета дело Спорт Наинголан публично удостовери прехвърлянето си, като не пропусна да изрази благодарността си към почитателите на „ джалоросите “. „ Винаги ще нося тези цветове и тази емблема в сърцето си. Напускам Рома, давайки всичко за клуба през тези невероятни сезони. Искам да благодаря на всички почитатели, които постоянно са ме подкрепяли и са показвали голямата си любов към мен. Това е нещо, което в никакъв случай няма да не помни. Аз обаче не получих право на избор дали желая да напусна – това бе решение на клуба и аз ще го уважа, разяснява белгиецът.

В Интер той още веднъж ще се събере с Лучано Спалети, с който работиха доста сполучливо по времето, когато експертът бе отпред на Рома. От Интер демонстрираха, че ме желаят доста, повече от всеки различен, за което им благодаря. Спалети? Отново ще работя с необикновен треньор и нямам самообладание да стартираме “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР