Сигурността на вота е напълно гарантирана, каза служебният премиер Гълъб

...
Сигурността на вота е напълно гарантирана, каза служебният премиер Гълъб
Коментари Харесай

Донев: Сигурността на вота е напълно гарантирана

Сигурността на вота е изцяло обезпечена, сподели служебният министър председател Гълъб Донев. Той акцентира, че българските гласоподаватели не трябва да се тормозят от хибридни офанзиви и умерено могат да упражнят правото си на глас в неделя. Всички изборни секции в страната ще бъдат тествани, запечатани и охранявани от Министерство на вътрешните работи 24 часа преди началото на изборния ден. Донев посочи, че към този момент е подготвен новият прокол за деяние при опасност от взривно устройство и той ще бъде прилаган в учебните заведения от идната седмица.

Българските гласоподаватели не би трябвало да се тормозят от хибридните бомбени закани, сподели министър председателят Гълъб Донев. Той добълни, че сигурността на образователния развой и на изборите е обезпечена.

Хибридните закани надали имат за цел да смъкват изборната интензивност, разяснява Донев

Премиерът посочи, че към този момент е подготвен протоколът за деяние при опасност от взривно устройство. Той ще бъде прибавен на изборите, а в идващите дни и в учебните заведения, тъй че образователният развой да бъде изцяло възобновен и естествен през идната седмица.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР