Сигурността на транспорта е една от темите, върху които трябва

...
Сигурността на транспорта е една от темите, върху които трябва
Коментари Харесай

Марио Евстатиев: Сигурността на транспорта е една от темите, върху които трябва да се работи сериозно след изборите

Сигурността на превоза е една от тематиките, върху които би трябвало да се работи съществено след изборите, изключително в подтекста на интернационалната конюнктура и зачестилите произшествия, за които някак в предизборната блъсканица никой не разбра. Това написа във " Facebook " претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Марио Евстатиев. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 233
" При диалозите ми с водачи от гараж Дружба, разбрах за няколко съществени произшествия с похищения, в това число пукотевица против транспортни средства. В региона на Горубляне, рейс с инвентарен номер 3100 е замерен с плодове - по информация на лидера, с пъпеши. В разследване на случая, по рейса е имало нанесени вреди, което е наложило престоя му в сервиз ", добавя той.

И продължава: Има няколко случая в региона на софийския околовръстен път, при които са замеряни рейсове с камъни. Отново са нанесени вреди:

На 7.10 в региона на Орлов мост, по рейс с инвентарен номер 3671 по линия 604 е създадена пукотевица с въздушно/спортно оръжие. Счупен е прозорец;

На същата дата, в същия регион е " отстрелян " и рейс 3123 по линия 213;

На 14.10 в региона към Българска телеграфна агенция е имало нова серия на тайния стрелец, който този път " отстрелва " 3136 и 3152, движили се по линии 204 и 76. Слава Богу и този път без жертви, само че със вреди, които постановат престой в сервиз;

" Полицията все още не е съумяла да разпознава стрелеца, който с изключение на, че поврежда скъпа техника, евентуално може да се трансформира в палач на един или повече индивида. Водачите се опасяват с съображение, че идващия път може и да се случи по-сериозна пакост. Алармирам, способените органи да подходят съществено към тези произшествия и да бъде направено вероятното, създателите на тези действия да бъдат разкрити и да получат полагащите им се санкции преди да стане това, от което връщане обратно за жалост няма. Обръщам се и към родителите да беседват с децата си, които най-често се изкушават да играят рискови и неразрешени игри. Замерянето с камъни, пъпеши, тухли, топчета и други, както и стрелбата с въздушно оръжие по хора и транспортни средства освен не е игра, то е извънредно рисково и може да приключи с тежки физически пострадвания, даже и гибел. Хората, животните и транспортните средства не са цели! Водачи и чиновници молят и за решение на казуса с защитата на гаражите, защото в тъмната част на денонощието има не един и два случаи на срещи с дръзки апаши, влезнали " на пазар " из плацовете ", написа още Марио Евстатиев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР