Сигурността на страната и ангажиментът ни в Европейския съюз и

...
Сигурността на страната и ангажиментът ни в Европейския съюз и
Коментари Харесай

Елена Поптодорова иска Конституцията да брани ЕС и НАТО от групите на Кремъл


Сигурността на страната и задължението ни в Европейския съюз и НАТО би трябвало да бъдат изречени ясно в Конституцията. Причината - нараства не просто вълна на популизъм, само че признаци на предпочитание на избрани групи на Кремъл, за жалост - и в българския парламент, да слагат под подозрение статута на България по отношение на останалите страни членки.

Това съобщи някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова пред bTV за желанието на " Атлантическия клуб " в България участието на страната ни в Европейски Съюз и НАТО да се впише в Конституцията ни.

Според нея Народното събрание би трябвало да бъде мястото, където се взема решение дали да има референдум, или не, а не улицата. Така Поптодорова се разгласи против националното допитване, което желае да организира " Възраждане " за.

Поддръжниците на Кремъл би трябвало да знаят, че сега Русия посредством съветския президент Владимир Путин прави тотално превръщане на външната политика на Русия. Ако бъдем поддръжници на Кремъл, се обричаме на раздвояване сред настоящия ни статут и на други световни организации като БРИКС, посочи Поптодорова.

11 организации са подписали писмото на Атлантическия клуб за вписването на участието на България в Европейски Съюз и НАТО в Конституцията.
 Димо Гяуров: НАТО подцени Черно море, в този момент Русия има съществено предимство
Димо Гяуров: НАТО подцени Черно море, в този момент Русия има съществено предимство

Турция е главен фактор в региона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР