Сигурността на Европа е отговорност пред всички страни на континента

...
Сигурността на Европа е отговорност пред всички страни на континента
Коментари Харесай

Борисов и Камерън обсъдиха общите възможности за подкрепа на Украйна

Сигурността на Европа е отговорност пред всички страни на континента и единствено дружно можем да пазиме нашия общ дом. Около този извод се обединихме с министъра на външните работи на Англия Дейвид Камерън. Това заяви ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук. Двамата са разискали общите благоприятни условия за поддръжка на Украйна против съветската военна експанзия.

" Като сътрудници в НАТО, България и Англия постоянно са имали интензивно съдействие в областта на сигурността. С Камерън разговаряхме и за повишението на интензитета на двустранните връзки сред нашите две страни ", написа Борисов. " Запознах английския външен министър и с целите на евроатлантическото болшинство в българския парламент за идващите девет месеца след ротацията в държавното управление. Уверих Камерън, че евроатлантическият фокус на България остава централен приоритет на ГЕРБ ", добави ръководителят на партията.

" Ако се позволи на Путин да превземе друга страна, той няма да спре до такава степен, а ще желае още. Ако желаеме да се борим за независимост, би трябвало да защитим страната, която пази своите граници ", съобщи по-рано през днешния ден Дейвид Камерън, който организира среща с премиера Николай Денков и с вицепремиера и външен министър Мария Габриел. Посещението на Камерън е по покана на Габриел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР