Сигурност при набавяне на достатъчно добри кадри, това е един

...
Сигурност при набавяне на достатъчно добри кадри, това е един
Коментари Харесай

Стефан Стоянов откри форум за по-висок стандарт в бизнеса

" Сигурност при набиране на задоволително положителни фрагменти, това е един от световните въпроси на днешното време, даже и за най-големите страни, където също има потребност от работна ръка, с цел да има ефикасна стопанска система “, това съобщи заместник-кметът Стефан Стоянов при откриването на бизнес форума " Експертите поучават: Как да реализираме по-висок стандарт в бизнеса за напредък “. Събитието бе проведено от списание " Бизнес клуб “ за поредна година в Международен панаир Пловдив.

" Градът и районът са положителни образци за развиване в доста стопански браншове. Тракия икономическа зона е най-голямото икономическо съдружие в страната и топ 5 в Югоизточна Европа. IT и аутсорсинг промишлеността направиха забележителен растеж през последните 5 годни, а Пловдив е втори център за тези промишлености “, уточни Стефан Стоянов.

Той не пропусна да означи, че Пловдив е толкоз сполучлив, тъй като пазарната стопанска система работи добре, няма монополисти, а съществени компании вършат бизнес в изискванията на добра конкуренция.

На днешния конгрес представители на разнообразни компании имаха опция да показват своите визии във връзка с развиването на бизнеса си в Пловдив.

" Една от огромните тематики са фрагментите. Няма пазарна стопанска система, която са съществува единствено със своя пазар на труда, по тази причина би трябвало да привличаме от ден на ден надарени хора на разнообразни позиции. Цели браншове от стопанската система имат потребност от импорт на чиновници от трети страни отвън Европейския съюз “, показа още заместник-кметът.

По думите му всяка компания, която създава, би трябвало да споделя част от времето на своите специалисти, с цел да образова учениците и то от първи курс, да споделят своето време и да основават от децата положителни експерти.

Между 8 и 14 са предприятията, които всяка година отварят порти в Тракия икономическа зона работят. През последните години влизат все по-високи технологии с по-голяма добавена стойност и по-завършени артикули, за което оферират и по-високи заплати.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР