Сигурност“ е думата, с която младежите най-често описват безопасната среда

...
Сигурност“ е думата, с която младежите най-често описват безопасната среда
Коментари Харесай

Безопасният интернет означава сигурност, защита и спокойствие, показва кампания на Теленор в Instagram

„ Сигурност “ е думата, с която младежите най-често разказват безвредната среда в интернет. Това демонстрира акцията на Теленор България, която започва в интернационалния Ден за безвреден интернет – 9 февруари и завърши с играта в Instagram „ За по-безопасна интернет среда “ на16 февруари.
В рамките на седмица Теленор насочи предизвикателство към почитателите си в Instagram да споделят една дума, която съгласно тях разказва по най-точен метод чувството им за сигурност в интернет.
Предизвикателството бе признато от близо 1000 участника. Всеки пети от тях дефинира „ сигурност “ като най-точната дума, с която асоциира персоналното си чувство за сигурност в онлайн пространството. В Топ 5 на думите, свързани с безвредна интернет среда, са: „ отбрана “, „ успокоение “, „ сигурност “, „ наставнически надзор “.
 Теленор България назначава Владимир Христов за шеф „ Маркетинг частни клиенти и продуктово развиване “ Теленор България назначава Владимир Христов за шеф „ Маркетинг частни клиенти и продуктово развиване “
Теленор България – водещ снабдител на телекомуникационни услуги, назначава Владимир Христов за шеф „ Маркетинг частни к...
От позиция на логиката на психиката клъстърът от думи,  използвани от потребителите, с които разказват своето чувство за безвреден интернет, имат подобен смисъл и прочувствен заряд и демонстрират от една страна нужда от сигурност, успокоение и наставнически надзор, а от друга - предпочитание за угаждане на тези потребности и рекомендация да се работи в посока обезпечаване на отбрана онлайн. Те могат да бъдат обсъждани и като целите, които са годни както за младежите, по този начин и за всички останали консуматори на цифрова среда, когато сърфират в интернет, забавляват се в обществените мрежи или употребяват цифрови артикули и услуги.
Топ 5 на думите от Instagram акцията на Теленор са значим знак и обрисуват посоката, в която фирмите би трябвало да работят, с цел да обезпечат високо равнище на отбрана за своите клиенти и консуматори на цифрови артикули и услуги, допринасяйки по този метод и за високото равнище и качество на потребителското им преживяване.
Безопасна интернет (Safer Internet) среда е една от най-дългогодишните и устойчиви обществено виновни стратегии в България, стартирана от Теленор преди15 години.
Като част от Safer Internet, през 2020 година Теленор провежда онлайн съревнование Digital Scouts, чиято цел беше по занимателен метод, посредством геймификация да запознае младежите с заплахите в интернет и методите, по които те могат да се защитят.  
 Невидимият зложелател: Онлайн тормоз и по какъв начин да се оправим с него Невидимият зложелател: Онлайн тормоз и по какъв начин да се оправим с него
Тишина, безмълвие, позор, боязън и безсилие… Това е всекидневието за 18% от учениците на възраст сред 13 и 16 години, които признава...
Инициативата се организира в границите на един ден и събра над 17 000 участници от цялата страна.
През 2020 година компанията създаде и поредност просветителни видеоклипове с информация за заплахите онлайн, както и способи за предотвратяване от тях, ориентирани към младежите, родителите и учителите, които са налични на . 
Сред интензивностите на Теленор за безвредна интернет среда през годините е и основаването на Речник на обществените мрежи и на Наръчник за типовете онлайн тормоз.
През 2020  година Теленор започва и услугата за отбрана от рискове в интернет “ ”, в това число от вируси и други зловредни софтуери, фишинг, спам уеб сайтове, компрометирани уеб страници и други. Услугата дава елементарен метод за отбрана на клиентите и техните близки, като не изисква инсталацията на спомагателен програмен продукт и е внедрена в мрежата на Теленор. Услугата е част от дългогодишните старания на оператора да обезпечи сигурност в интернет за своите клиенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР