Сигурно ви се е случвало да срещнете човек, който постоянно

...
Сигурно ви се е случвало да срещнете човек, който постоянно
Коментари Харесай

Зодиите, които най-умело манипулират враговете си

Сигурно ви се е случвало да срещнете човек, който непрекъснато се пробва да ви нервира и да трови съзнанието ви с неприятни приказки. Този вид хора елементарно изнервят другите и ги карат да избухнат.
Съществува обаче и друга тактичност, която може да накара враговете ни да замълчат. Някои хора умеят да манипулират близките, като се държат супер позитивно. Така съумяват да замъглят съзнанието и на най-големите си недоброжелатели, които губят мозъка и дума. Способностите на тези 6 зодии им разрешават най-умело да манипулират враговете си до успеха:
 Как всяка зодия манипулира другите Как всяка зодия манипулира другите
Дали умишлено или не, всеки от нас употребява техники да манипулира другите. Ето част от тях съгласно зодиакалния ни знак: Овен - заплах...
Козирог
Тази зодия постоянно не съумява да устои на възприятието за злоба или ревнивост. Понякога Козирозите желаят вниманието на съответен човек толкоз мощно, че се завладяват от задачата си. И не се отхвърлят, до момента в който не я реализиран. Козирогът се присламчва постепенно и с огромно самообладание към противника и го убеждава, че е най-хубавият човек на света. Когато завоюва цялото му доверие, „ удря “ в верния миг и го унищожава.
Близнаци
Душата им е скрита. Близнаците остават спокойни и не тормозят никого. Всички се чудят какво в действителност изпитва въздушният знак. Така Близнаците притеглят вниманието и интереса на близките, без да си помръднат пръста. Всички търсят компанията им. Дори и хората, които Близнаците скрито ненавиждат. Жертвата в никакъв случай не знае, в случай че те кроят проекти за нейното заличаване. Хората не подозират, че Близнаците са най-умелите кукловоди.
Везни
 Не позволявайте да ви манипулират – 6 потребни съвета Не позволявайте да ви манипулират – 6 потребни съвета
Човек, който живее в някаква общественост, е непрекъснато изправен пред натиска и въздействието на близките членове на фамилията или сътрудниците си....
Думите им са толкоз благи и сладки, че враговете им могат да се удавят в наслада. Никога не не помнят да ти покажат и красивата си усмивка. Везните са толкоз умели в красивите си операции, че никой не може да ги заподозре. Те се опасяват от борбите и избират да беседват с съперника си благо и културно. Това постоянно работи.
Рак
И добричкият Рак е цар на сладките операции, с които обезоръжава всичко живо. Неговият метод обаче е доста по-различен от този на останалите зодии. Ракът показва прекомерно благо отношение и обвързаност. Преследва враговете си, до момента в който не им надуе главата със сладки приказки. Увереността, която демонстрира зодия Рак по време на очевидната си операция, е ужасяваща. Така неприятелите вземат решение, че той е вманиачен и бягат надалеч от него.
Скорпион
Цялото шоу, което изнася Скорпионът пред другите е доста смешно. Самият той преднамерено се държи като клоун. Така никой не взема Скорпиона доста на съществено. Той обаче е толкоз занимателен, че незабавно очарова хората и те са склонни да го позволен покрай себе си.
 Това са най-големите манипулатори измежду зодиите Това са най-големите манипулатори измежду зодиите
Някои хора са родени манипулатори, до момента в който други усвояват умеенето да манипулират близките. Астролозите разкриха кои мъжки зодии най-чес...
Овен
Стигаме и до непобедимия занаятчия в операцията на противников единици. Представителите на зодия Овен имат неповторимата дарба да омайват злобарите с престорено приятелско отношение. Те стават толкоз симпатични на врага, че той стартира да извършва всичко, което му кажат. Представителите на огнения знак постоянно боравят доста добре с думите, което им оказва помощ и в сходни обстановки. Изказванията им притеглят вниманието на всички, без значение дали ги харесват или не.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР