Сигурно ви се е случвало да се чудите в какво

...
Сигурно ви се е случвало да се чудите в какво
Коментари Харесай

Защо е важно да инвестирате в себе си

Сигурно ви се е случвало да се чудите в какво е добре да инвестирате – в биткойни, акции, недвижими имоти… Отговорът, който всеки бизнес коуч ще ви даде, е – инвестирайте първо в себе си!

Защо е значимо да инвестирате в себе си? Защото вие и вашата подготвеност сте най-големия актив, който в миналото ще притежавате. При това, конвертируем на всички кариерни равнища.

Как да го извършите? Разбира се, главният метод е да заложите да положително висше обучение в влиятелен университет. Но в случай че към този момент сте завършили тази част от живота си и спомените ви от университета изобилстват от празненства, срещи и занимания, за сметка на университетски достижения, е нужно да наваксате.

Как? Като изберете курсове, образования, семинари, уебинари и самостоятелни стратегии, които ще ви изведат (поне) едни гърди пред останалите във вашия отрасъл.

Ето някои хрумвания от къде да започнете:

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

Да, всички знаем британски. Това е наложително, изключително в случай че работите във компания, в която връзката е основно с чужденци. Но, да речем, че вашата компания взема решение да излезе на италианския или френския пазар. Нуждата от чиновници, владеещи, с изключение на британски, и френски или италиански внезапно ще нарастне. Представете си какъв голям плюс би било за резюмето ви да владеете най-малко още един непознат език след британския. Сега е идеалното време да започнете да учите!

БИЗНЕС КУРСОВЕ

Независимо в каква сфера на бизнеса сте решили да се развивате, един курс, обвързван директно с вашата компетентност, ще ви помогне освен да освежите знанията си, само че и да натрупате доста нови.

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Искате да бъдете по-толерантни? По-търпеливи? Или пък да се занимавате по-малко с непознатите проблеми? Опитайте с някой от курсовете за личностно развиване. С тяхна помощ можете да разрешите поведенчески проблем или да се опитате да изгладите линия от характера си, която вреди на представянето ви в офиса. И в двата случая ще е плюс за вас.

ХЕНДМЕЙД РАБОТИЛНИЦА

В случай, че сте сръчни, можете да се пробвате с някоя работилница за ръчно правени произведения. Така хем ще научите нещо ново и потребно, хем ще се разтоварите мигновено от напрежението. А на идващия тийм билдинг ще съберете очите на всички, като им предложите да изработите дружно лампа с акварелни украшения, плетени шалове или рисувана коприна. Ейчарите постоянно се оглеждат за хора, които имат ясно изразени ползи и занимания отвън работата. Защото това значи, че сте мултитаскър, имате въображение и мислите отвън рамката.

Инфо: https://www.ilady.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР