Сигурно вече ви е писнало от пророчества за края на

...
Сигурно вече ви е писнало от пророчества за края на
Коментари Харесай

Идва краят на света . Този път ще е на 15 октомври

Сигурно към този момент ви е писнало от пророчества за края на света, изключително когато те не се сбъдват. И откакто светът не свърши нито на 21 август, нито на 23 септември, то в този момент това сигурно ще стане на... 15 октомври, явно.

Теоретикът на конспирацията Дейвид Мейд (онзи, който уверено вярваше, че човечеството ще загине на 23 септември), в този момент декларира, че тази дата ще сложи началото на "седем години изпълнени с компликации, тествания и страдания ", които ще доведат до края на човешката раса.

Той предсказва, че през тези седем години, планетата ни ще бъде помитана от урагани, заливана от големи талази цунами и разтърсвана от мощни трусове, които в последна сметка, че опустошат планетата и ще затрият хората.

В новото си предсказване Мейд още веднъж има вяра, че тези бедствия и катаклизми, ще бъдат задействани от тайнствената Планета Х, известна още като Нибиру, която ще премине около Земята, когато хаосът стартира да господства.

Преди това обаче, Мейд твърдеше, че Нибиру ще удари Земята на 23 септември, а ударът ще унищожи изцяло планетата ни.

Трябва да отбележим, че както тогава, по този начин и в този момент от НАСА обявиха изрично, че не знаят нищо за никаква тайнствена и скрита планета, която идва към Земята.

И въпреки науката да отхвърли налудничавите предсказания на Мейд, въпреки всичко имаше хора, които му повярваха след опустошителните урагани, които неотдавна се развихриха над Карибите и Америка и поради ужасяващото земетресение в Мексико, което лиши живота на повече от 230 души на 19 септември.

В новото знамение обаче, с изключение на разрушителните естествени стихии, които ще ни връхлитат през идващите 7 години, се приказва и за нуклеарен спор сред "САЩ и Англия от една страна и техните върли врагове — Русия, Китай, Иран и Северна Корея ".

Предишната прогноза на Мейд може и да не се сбъдна, само че в този момент той може би най-накрая е съумял да пресметне вярно уравнението, събирайки точните математически данни и на 15 октомври ще станем очевидци на началото на края... Дали?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР