Сигурно сте забелязали, че има места, на които се чувствате

...
Сигурно сте забелязали, че има места, на които се чувствате
Коментари Харесай

Изненада! Кой е идеалният град за живеене за вашата зодия

Сигурно сте забелязали, че има места, на които се чувствате по-добре и такива, на които просто не ви е удобно – без да можете да откриете разумно пояснение за това.

Може би една от аргументите се крие в това по кое време сте родени. Точно по този начин – зодиакалният ви знак обуславя освен някои черти от характера ви, само че и каква конюнктура пасва на темперамента ви и надлежно ви кара да се чувствате „ в свои води “. Не избираме къде да се родим, само че можем да избираме къде да живеем или най-малко къде да пътуваме, нали? Ето кой е вашият град съгласно зодията ви!

Овен
Лас Вегас

Активни, темпераментни и със мощен авантюристичен дух, вие ще сте чувствате като вкъщи си в Лас Вегас. Там случките, провокациите и заниманията дебнат зад всеки ъгъл, а луксът и разкошът прибавят финалната нотка на удоволствието, в което ще се потопите.

Телец
Лос Анджелис

Обичате да се чувствате свободни и самостоятелни, финансовото благоденствие е извънредно значимо за вас, първокласният и разточителен метод на живот е цел, която преследвате настойчиво, а кулинарните изкушения са огромната ви пристрастеност. Лос Анджелис ще ви даде всичко това.

Близнаци
Ню Йорк

Любознателни, обожаващи многото хора, забързания темп и непрекъснатите промени, вие сте просто основани за Ню Йорк. В този град в никакъв случай няма да ви стане скучно, постоянно ще има нови преживявания и страсти, която да ви провокират и да разсънват любознанието ви.

Рак
Париж

Вие имате нюх за красивото, като цяло сте артистични натури и даже да сте избрали специалност в напълно друго занятие, влечението ви към културата и изкуството не понижава. Освен това сте и неповторимо сантиментални – кой различен град да е за вас, с изключение на Париж?

Лъв
Барселона

Топло време, темпераментни и постоянно подготвени да се забавляват хора, слънчеви плажове, богата история и забавни исторически и архитектурни забележителности – всичко това пасва съвършено на вашата натура, тъй че в Барселона сигурно ще се чувствате доста, доста добре.

Дева
Берлин

За да се чувствате добре, се нуждаете от ред, успокоение и правила, които знаете, че се съблюдават – освен от вас, само че и от хората, които ви заобикалят. Точно по тази причина подобаващи за вас са прословутата немска дисциплинираност и акуратност, а Берлин е градът, който ще ви допадне още от първото ви посещаване там.

Везни
Венеция

Големите градове не са за вас – по-скоро ви притеглят по-малки и очарователни места, които могат да се похвалят с естествени и културни забележителности, отговарящи на артистичната ви натура. Неповторимата атмосфера на Венеция ще ви очарова.

Скорпион
Лондон

Вие сте огнена и решителна натура, която може да се оправи и с най-големите провокации и да се ориентира във всякаква конюнктура. Необичайното ви възприятие за комизъм припомня това на британците – Лондон е вашият град.

Стрелец
Рим

Обичате случките и пътешествията, даже в случай че са в рамките единствено на един град – по тази причина на вас ви е нужно огромно място с доста лица, които да откривате съгласно настроението си. Рим би бил съвършен вид за вас.

Козирог
Санкт Петербург



Вие сте същински ценители на изкуството, тъй че ви е нужно място, което да ви дава обилие от културни и исторически забележителности, музеи, театри и характерна спокойна атмосфера. Бихте могли да намерите всичко това в Санкт Петербург.

Водолей
Хонконг

Едва ли има потребност да ви го споделяме, само че вие живеете като че ли в друго движение от останалите – по-бързо, по-шеметно, по-нетърпеливо, по-въздушно. Имате потребност от град, чийто темп да не изостава от вашия, и Хонконг е вид, който сигурно ще ви допадне.

Риби
Флоренция

Вашият съвършен град наложително би трябвало да не е мегаполис, да е покрай вода, да дава успокоение, да носи сантиментален дух и да доставя приятност на артистичната ви душа. Ако още не сте били във Флоренция, отидете – ще се влюбите.

Източник: pateshestvenik.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР