Сигурно сте чували от свои приятелки как са се омъжили

...
Сигурно сте чували от свои приятелки как са се омъжили
Коментари Харесай

На кои мъже не може да се вярва? Качества, които трябва да алармират, че може и да има проблем

Сигурно сте чували от свои приятелки по какъв начин са се омъжили за най-красивия мъж на света, а след това при бракоразвод той се оказва най-големият шарлатанин. Когато завършваме мъчителни взаимоотношения, постоянно си задаваме въпроса: „ Къде гледах? Защо не съм видяла тези негови качества по-рано? “. Страстта и любовта в розови краски ни пречат да забележим същинската и не всеки път приятна страна на колегата. И няма гаранция, че няма да повторите още веднъж грешките с различен. Ето качества, които могат да бъдат „ тревога “ в държанието на мъжете, готови от сп. Elle. И могат да бъдат причина за безпокойствие, че мъжът не е толкоз благонадежден, колкото бихме желали.

Той мами в дребните неща
Той ви споделя, че има кошмарно доста работа, а в действителност е излязъл с другари на вечеря. Или пък че е похарчил 100 лв. за колата, а пред вас е споделил, че са 10. Да – тези неистини са незначителни и по-скоро дават отговор на определението за „ акт на самоотбрана “ в опит да се избегнат раздори и дълги пояснения. Такава машинация може да наподобява даже безобидна, изключително в случай че последва буйно смирение. Но помислете, в случай че не можете да се доверите на човек за дребните неща, ще можете ли за сериозните?

Той непрекъснато се оправдава
Най-простият прийом да разпознаете лъжеца – когато се оправдава за нещо без даже да са го питали. Когато вършиме всичко съзнателно, даже не ви идва мислено, че някой може да мисли, че нещо не е наред. Но хората, които мамят, неотложно навлизат в елементи и детайлности, с цел да покрият себе си.

Той е прекомерно недоверчив
Всеки има разнообразни способи и сетивност във връзка с изневярата. Много хора са подозрителни и ревностни, тъй като са били мамени в предходни връзки. Но в случай че сътрудникът ви непрекъснато показва липса на доверие във вас, това може да бъде сериозна причина за размисъл. Вие също би трябвало да си отговорите на въпроса дали бихте издържали на сходен живот.

Той те изкарва луда
Има доста образци, когато сътрудник укорява дамата до себе си за това, че е „ полудяла “ от ревнивост, непрестанно търси в нея виновност и по този метод унищожава връзката с съмненията си. Не е нужно да се превръщате в разочарована жена. Ако се чувствате неприятно, пробвайте се да погледнете на връзката ви с един рационален сериозен взор. Можете да поискате почтено мнение от другари или родители. Понякога те виждат такива качества в човек, когато любовта ви пречи да „ виждате “. В края на краищата, околните ви желаят най-хубавото за вас, те желаят да сте щастливи. И по тази причина постоянно избират да не се намесват в връзките ви, даже да виждат нещо неправилно.

Липса на самоконтрол
В логиката на психиката няма аксиоми, само че неналичието на самоконтрол в дребните неща може да служи като предизвестие към по-опасно държание. Разбира се, фактът, че човек не може да се откаже от пушенето или да се откаже от сладко, не е „ диагноза “ автоматизирано. Но в случай че ви се коства, че неналичието на самоконтрол е непрекъснат партньорски проблем – няма гаранция, че той няма да го загуби в други, по-интимни аспекти на живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР