Сигурно поне веднъж като ни е писнало от всичко сме

...
Сигурно поне веднъж като ни е писнало от всичко сме
Коментари Харесай

Търсят се жители на самотен остров без електричество

Сигурно най-малко един път като ни е писнало от всичко сме си казвали, че желаеме тъкмо в този миг да сме на някой уединен остров, на който няма кой дa ни търси и тормози . Е, тази опция към този момент наподобява доста по-реална.

Грейт Бласкет е дребен остров, далечен на задоволително разстояние от крайбрежията на Ирландия и от най-западната точка на Европа, с цел да се почувстваме отцепени от останалия свят.

В момента в интернет можем да намерим забавна публикация за работа - търсят се двама души, които да поставят грижи за въпросното парче земя посред водата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sean (@impossibles10) на Яну 9, 2020 в 11:34 PST

Ангажиментът е в границите на шест месеца. Едно от главните условия са базови умения по оцеляване, както и предпочитание за живот без електричество , тъй като такова на острова няма. Няма и топла вода.

Светлината и топлината идват от свещи и печки. Необходимо е и умеене за прекарване на самотата, която непроменяемо ще налегне всеки определен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emb de Irlanda en Argentina (@irlandaenargentina) на Яну 22, 2020 в 10:25 PST

Двамата определени претенденти ще се грижат за единственото малко кафене на острова и единственото място за настаняване - три селски къщи, в които могат да спят най-много седем души.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ambitocom (@ambito_financiero) на Яну 22, 2020 в 9:12 PST

Интересната публикация идва от личните на кафето и къщите и не е първата по рода си. И преди те са набирали двама доброволци за по шест месеца, като този път искащите да бъдат определени към този момент са над 27 хиляди , написа Daily Mail.
 Сейшелските острови, хероинът и какъв брой от живущите там са подвластни
Сейшелските острови - царството на наркотичната зараза

Неочакваният проблем в това райско кътче

Остров Грейт Бласкет може да е откъснат от света и да няма ток, само че се трансформира във все по-търсена туристическа атракция. Хора идват тук за по нощувка или две, най-много с цел да се порадват на девствените плажове, както и на делфините и тюлените , които могат да се видят в близост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР