Сигурно ни е трудно да си представим, че може да

...
Сигурно ни е трудно да си представим, че може да
Коментари Харесай

Вече можем да си купим трева от швейцарски супермаркет

Сигурно ни е мъчно да си представим, че може да си купим трева от локалния супермаркет, само че продажбите на коноп и канабис в Lidl в Швейцария се оферират от средата на април .

Lidl към този момент продава продуктите на компанията The Botanicals

Във връзка със започващата компания Тhe Botanicals Lidl към този момент предлага два продукта с канабис, които са разполагаем в магазините в немскоезичната и западната част на Швейцария. Търговецът на дребно изяснява The Botanicals , че продуктите от конопени цветя се създават като сурогат на тютюна в общоприетите цигари, разкрива Business Insider.

 Снимка 337979

Конопът, който произлиза напълно от Швейцария, се отглежда в отчасти автоматизирани оранжерии, както и в профилирани закрити уреди. Компанията декларира, че техните артикули не съдържат химически, синтетични или генетично модифицирани субстанции .

1,5 грама коноп, създаден посредством вътрешно обработване, коства към 18 $, до момента в който три грама канабис , отглеждан в парници, е към 20 $ .

Lidl канабисът съвсем не съдържа тетрахидроканабинол (THC)

Има обаче предизвестие, че двата продукта са позволени за продажба в швейцарски магазини Lidl единствено въз основа на изказванието, че те съдържат минимални количества THC - психоактивно вещество, което нормално се среща в тревата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР