Сигурно е, че все повече предприемачи осъзнават възможностите, които предоставя

...
Сигурно е, че все повече предприемачи осъзнават възможностите, които предоставя
Коментари Харесай

Полезна информация за регистрацията на търговска марка чрез услугите на адвокат по патентно право

Сигурно е, че от ден на ден бизнесмени осъзнават опциите, които дава регистрирането на комерсиална марка. Навярно сте наясно с изгодите от това марката ви да бъде различим и предпазен, само че прекомерно високите такси са ви спирали да предприемете значимата стъпка за регистрация. Как мога да бъдат спестени част от разноските и неволите, които съпровождат регистрирането на и какви улеснения дават на клиентите си по юристите по патентно право? Отговорите следва да споделим в днешната обява.
Необходима ли е регистрация на марка?
Преди въобще да предприемете каквито и да било дейности във връзка с регистрирането на подобен тип интелектуална благосъстоятелност е нужно да си изясните главните изгоди и прерогативи, които това би ви осигурило. Само при вярна оценка на събитията можете да бъдете безусловно сигурни в инвестицията, която следва да предприемете.

Дефинираме регистрирането на комерсиална марка като инвестиция, защото това е знак, който може да разпознава избран бизнес с комерсиална цел. Много е значим метода на показване на артикул, услуга или стока. Когато се употребява съответно лого, знак, графика, цвят, композиция от цветове, думи или други отличителни белези то това допуска по-лесно разкриване на съответното произведение измежду гамата продукти в комерсиалната мрежа.

Ето за какво ви е нужен подобен неповторим знак, чиято съществена роля е в:

Израждане на известност измежду клиенти;

Разпознаваемост;

Утвърждаване на пазара;

Има насърчителна бизнеса ви роля;

Подобрява ситуацията ви на пазара и други.

Не е за занемаряване по какъв метод ще се отличите от съперниците си. въпросът е в това освен да „ измислите “ съответното лого или знак, а и да го отбраните посредством регистрация а комерсиална марка в Патентното ведомство.
Как да спестите пари от регистрация на комерсиална марка?
Малко са хората, които знаят, че сега има процедура, която показва финансиране при регистрация на търговски марки. На процедура това би ви икономисало до 75 % от нормалните такси, които по никакъв начин не са малко. Но хубавото е, че това субсидиране с отнася освен до регистрирането в Българското патентно ведомство, а се отнася и до обсег в целия Европейски съюз.

Компетентните по са наясно с новостите и точно по тази причина ви предлагаме при потребност от подобен вид услуга да се доверите на такива, които имат опит в сферата. Определящо е да можете да се доверите на експерти, които са наясно освен със самата процедура по вписване на търговски марки, само че и методите, с помощта на които бихте икономисали не дребна сума пари.

Самата стратегия, която е финансирана от Европейската общественост има за цел да:

Подпомогне развиването на дребните и междинни предприятия;

Да насочи финансовия запас към вложение в нововъведения и ноу хау;

Наложи на еврейския пазар и други марки, а освен такива, които към този момент са се утвърдили;

Насърчава се предприемачеството и конкурентоспособността на дребни компании.

Това на процедура се оказват извънредно значими за бизнеса благоприятни условия, от които си коства и вие да се възползвате. Предвид спецификата на самата услуга по вписване на търговски марки или различен вид интелектуална благосъстоятелност е нужна да имате поради, че точно юристите по патентно право могат да спомагат във връзка с подготовката на пакета от документи, които следва да бъдат показани за кандидатстването за подобен вид ваучер, който да подсигурява субсидиране на до 75 % от таксите, които се заплащат в Патентните ведомства.
Как се кандидатства?
Не инцидентно насочихме вниманието ви към юристи, които са профилирани и квалифицирани в даването на подобен вид услуги. Това на първо място би ви икономисало много грижи във връзка с спазването на процедурата и съкращаван на времето за одобрение без да се постанова поправяне на документи и поръчки.

Това, което е належащо да имате поради във връзка с този вид услуги е, че те са обвързани с избран период за подаване на поръчката за кандидатстване за субсидиране. Разбира се с тях са осведомени юристите по патентно право. На процедура можете да упълномощите консултантската компания или юриста да ви съставлява за да не се постанова да присъствате персонално на всички места, където се постанова да бъдат показани съответния пакет от документи, показват и.

Предвид това, че средствата по тези стратегии са лимитирани то това несъмнено дава отражение върху експедитивността за подаване на документите както и детайлното попълване на поръчките за кандидатстване. Аргументите в интерес на наемането на специалисти са основателни, защото точно те биха ви подсигурили:

Професионално обслужване;

Подготовка на пакета заявки и документи, които да бъдат попълнени съгласно инструкциите за кандидатстване;

Гарантирано приемане на ваучер за субсидиране на регистрацията на комерсиалната ви марка;

Извършване на всички типове проучвателни дейности, които имат отношение към това да можете да си гарантирате уникалност на вашето лого или знак;

Предоставяне на всевъзможни препоръки, които са свързани с одобряването ви на пазара.

Ако имате съмнения към кой от екипите да се насочите за подпомагане и консултация то ви каним да се запознаете с информацията по отношение на даването на подобен вид услуги, касаещи интелектуалната благосъстоятелност, която е изложена в уеб страницата на IPConsulting.

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР