Сигурни сме, че всеки от вас се е молил тайничко

...
Сигурни сме, че всеки от вас се е молил тайничко
Коментари Харесай

Невероятно! Това е най-силната молитва за късмет!

Сигурни сме, че всеки от вас се е молил тайничко да има шанс и желанията му да се осъществен. Понякога съществуват неща, за които мощно копнеем и считаме, че една вярна молитва доста би ни помогнала.
Ако обаче сте осведомени с това каква да бъде молитвата и по какъв метод да я изричате, доста евентуално е шансът напълно скоро да ви споходи и всичко това, за което сте в очакване, да се случи.

Коя е най-силната молитва за шанс?
Най-силната молитва носи благоденствие и сбъдва стремежи. Думите, които изричаме, са подплатени с позитивна сила и са способни да осъществен всяко едно предпочитание.
Много е значимо обаче молитвата да се чете всеки ден в продължение на две седмици. Ако желаете желанието ви да се сбъдне, запишете си го на лист хартия и дано то бъде пред очите ви.
Желанията би трябвало да са осъзнати и не трябва да вредят никому. В противоположен случай нито една молитва няма да е задоволително мощна, с цел да притегли шанса на ваша страна.
 Дафинов лист за шанс! Невероятно, само че работи! Дафинов лист за шанс! Невероятно, само че работи!
Вярвате ли в поверия, суеверия, ритуали, талисмани и прочие? Ако до в този момент не сте се замисляли по какъв начин бихте могли да привлечете финансовото...

Това е молитвата, която да изричате заран и вечер в продължение на две седмици:
„ Всички мои стремежи са осъзнати, аз знам, че те съществуват в невидимия свят. Сега апелирам, те да бъдат изпълнени и аз съм готов/а да приема този подарък. Аз се покорявам на волята на Съзидателната мощ, която е във мен. Тя е източник на всички богатства и чудеса.
Аз чувствам, по какъв начин моето предпочитание се отпечатва в моето подсъзнание, с цел да може да се сбъдне в действителния свят, тъй като всичко, за което ние мислим, рано или късно се сбъдва в реалност. Това е правилото на работа на моето схващане.
Аз чувствам, че всичко, за което се помоля, безусловно се сбъдва и по тази причина съм изцяло спокоен/а. В моето сърце живее твърдата убеденост, че желанието ми скоро ще се реализира. Цялото ми създание е цялостно с радостно неспокойствие. Аз съм умиротворен/а, тъй като Бог е мир и успокоение. Благодаря на Теб, Баща мой небесен, Така да бъде! “

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР