Сигурни сме, че всеки от вас е виждал състезателен кон

...
Сигурни сме, че всеки от вас е виждал състезателен кон
Коментари Харесай

Конни надбягвания - спортни залози за висшата класа

Сигурни сме, че всеки от вас е виждал спортен кон и до някаква степен се е възхищавал от благородството на това животно. Все отново не би трябвало да забравяме, че животните развиват много положителни скорости, само че до момента в който препускат на хиподрума, хубостта им се акцентира и ще видим по какъв начин всеки един мускул извършва главните функционалности.
Знаете ли кой е един от най-големите създатели, който в никакъв случай не съумява да направи скулптура на хубав кон? Историята споделя, че в миналото Микеланджело изпадал в една прекаленост, той създавал прекомерно същински скулптури и постоянно същите не били толкоз лицеприятни, въпреки това статуята на Давид продължава да се счита за едно напълно завещание в това отношение. С това завършваме късата история на изкуството и се насочваме към по-дългата на конните надбягвания.
 Шериф стана Най-атрактивен участник на кушиите край Асеновград (СНИМКИ) " Шериф " стана " Най-атрактивен участник " на кушиите край Асеновград (СНИМКИ)
Мюмюн Мехмедов и кобилата му Зейна са спечелилите в тазгодишните обичайни кушии край Асеновград. Екипът стана първи в конните...
Вярвате или не, конят има място в спортната история, освен това още от, като с изключение на в надпревари за скорост, животното влиза в приложимост за тротинг надбягвания, както и в скоростно изтегляне на колесници. В древността, а и до наши дни, конят е в основата за основаването на едно от най-красивите надпревари. Ако се чудите за какво този спорт е част от висшата класа, постоянно може да обърнете внимание каква е сумата, с която ще се разделите, в случай че притежавате такова животно.
Расовите коне нормално идват на цената на относително безценен състезателен автомобил, а поддръжката и гледането ще се окажат още по-скъпо наслаждение. От друга страна пък имате животно, което освен може да се състезава, само че и ще бъде изключително красиво във всяко едно отношение. И както се досещате, притежателите в действителност са представители на висшата класа. Добрата вест е, че конните надбягвания и залозите към тях са отворени за всички.
Ще видим, че и можем умерено да го използваме за конни надбягвания или различен тип спорт, като всичко зависи от нас самите. Какво обаче би трябвало да знаем за конните надбягвания? Макар и да не са толкоз известни в България, въпреки всичко това е безценен спорт, можем да следим конни надбягвания от Съединени американски щати и Канада, Англия, Австралия, някои точки от Европа и даже Саудитска Арабия, където наградният фонд за спечелилия се мери в милиони.
Най-важното е, че този спорт е изключително занимателен и не изисква съществени суми, с цел да се забавлявате. Букмейкърите от дълго време са свалили залозите извънредно ниско, с цел да предложат повече наслаждение. В конните надпревари можем да избираме реда, по който ще завършат всички състезатели – предлагаме да обърнете внимание на имената на животните, просто са извънредно занимателни – и имаме свободата да предлагаме един главен победител в надбягването. Можем умерено да изберем и какъв брой надпревари ще завоюва един кон в спортния ден и още доста други.
 Кобили обраха първите награди на конските кушии в Асеновград (СНИМКИ) Кобили обраха първите награди на конските кушии в Асеновград (СНИМКИ)
Кобилата Клея стана първенец в тазгодишните конни надбягвания във връзка Тодоровден в Асеновград. Тя бе най-бърза измежду всички 17 участници...
Идеята е, че конните надбягвания, с изключение на красиви, могат да бъдат и извънредно развлекателни за аудиторията. Ето за какво и в страни като Англия се счита, че даже и спортът да е водеща мощ в спортните залози, незабавно след него се подреждат конните надбягвания. Букмейкърите пък прибавиха и доста забавни функционалности като опция да бъдем известявани за идващото съревнование, алтернатива да изберем коне, които да следваме и даже да гледаме надбягвания от директно предаване.
Трябва да признаем, че като забавление, тази дисциплинираност няма равна. И постоянно е забавно да забележим какво тъкмо са подготвили състезателите в идващото съревнование.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР