Сигурни сме, че помните Юлиян от първия сезон на риалити

...
Сигурни сме, че помните Юлиян от първия сезон на риалити
Коментари Харесай

Защо участник съди Игри на волята за 200 000 лв?

Сигурни сме, че помните Юлиян от първия сезон на риалити предаването " Игри на волята ". Той бе един от финалистите, само че не съумя да грабне премията.

Юлиян обаче счита, че е бил излъган от продукцията. Учителят по физкултура е завел три желае против " Игри на волята " на стойност от 200 000 лв.. Сумата не е инцидентна – тъкмо толкоз бе премията в предаването. В последна сметка победител бе Добрин, който завоюва повече гласове от зрителския избор.

" Вотът е манипулиран. Още след края на шоуто желаех да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги демонстрират, което ме подухва на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са показали никакви резултати ", съобщи Юлиян в изявление за " България през днешния ден ".

" Изкараха ме изверг и женомразец. Показаха ме напълно различен облик от този, който съм в реалност. А аз тогава имах сериозна другарка. Вече съм женен. Работя с дребни деца. Това доста ми се отрази. Бях уплашен. Един от исковете е тъкмо за уронване на престижа ми ", споделя Юлиян.

Според Юлиян има и други участници, които са прецакани от шоуто, които обаче нямат опцията да заведат дело против " Игри на волята ".
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР