Сигурни сме, че помните скандалната Зорница Линдарева. И не с

...
Сигурни сме, че помните скандалната Зорница Линдарева. И не с
Коментари Харесай

Тачо я наби и тя смени критериите: Ето кой е новият мъж на скандалната Зорница Линдарева! (СНИМКИ)

Сигурни сме, че помните скандалната Зорница Линдарева. И не с нещо друго, а с това, че тя за малко да скапе фамилията на Жени Калканджиева и Тачо, както и с това, че последният й отвъртя подобен пестник в Къщата на Брадърите, че очилата й хвръкнаха на три метра от нея...

Не, несъмнено постъпката на Стефан Манов тогава не беше мъжка, само че и манията на Зорница да бъде държанка на фамилни мъже, удряше дъното. По това време тя се опита да блесне и да получи пет минутки популярност, на гърба на Калканджиева, само че по този начин и не й се получи.

След като видя, че България не й симпатизира, а таман противоположното - не стопира да я плюе и да я назовава лека и евтина, Линдарева май си промени полезностите и критериите за мъж.

Днес, след много години в медийна изолираност, тя избухна против клюките, че новото й гадже е богат старец, който тя още веднъж е лишила от домашното огнище...

" Не, нямам нищо общо нито с чичковци, нито с дядовци, нито с женени мъже. Навремето сгреших, поправих грешката си и повече не считам да я дублирам. А ще ви кажа и кой е мъжът до мен - той е млад, сполучлив, благ, не е обществено лице и е на моите години, а не чичак ", разгласи Зорница Линдарева.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР