Сигурни сме, че нямате търпение да се отдадете на дългоочакваните

...
Сигурни сме, че нямате търпение да се отдадете на дългоочакваните
Коментари Харесай

Край на дъждовете: Идва лятото, вижте какви жеги ни очакват още следващата седмица

Сигурни сме, че нямате самообладание да се отдадете на дълго чаканите безгрижни дни на плажа, опънати под топлите лъчи на парещото слънце и крясъка на чайките. Е, напълно скоро ще имате опция да го извършите.

Бързаме да ви зарадваме с положителни вести! Вижда му се краят на дъждовете у нас. В това ни увери пред bTV климатологът проф. Георги Рачев през днешния ден.



" Последните ниски температури за София ще са през уикенда - лятото идва и стопира този интервал на превалявания ", означи той.

С други думи, с настъпването си, астрономическото лято ще докара със себе си и същинските летни температури.



Експертът е безапелационен, че дъждовете фрапантно ще намалеят след неделя, като през идната седмица ни чака прелестно, топло и слънчево време.

" На морето ще прекапе малко в неделя и в понеделник, а след това се открива трайно хубаво време ", добави още Рачев.

След това ще дойдат по този начин дълго чаканите от всички нас слънчеви дни, с които ще усетим, че лятото в действителност е настъпило.

Небето над Ахтопол да вземем за пример ще бъде кристално синьо и без капка облаче по него в продължение на цели 14 дни, сподели още професорът.

След такава прогноза няма по какъв начин настроението да не ни се увеличи, тъй като най-сетне ще се насладим на по този начин жадуваните слънчеви дни и летни страсти. Така че, стягайте багажа, тъй като се чака лятото да бъде в действителност прелестно!



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР