Сигурни сме, че няма роля, с която Матю Макконъхи да

...
Сигурни сме, че няма роля, с която Матю Макконъхи да
Коментари Харесай

Матю Макконъхи, MLS, ФК Остин и инвестицията на актьора във футболния отбор

Сигурни сме, че няма роля, с която Матю Макконъхи да не може да се оправи. Актьорската му кариера пък е живото доказателство за това.

Освен във филми и сериали, Макконъхи е решил да се опитва и в напълно ново за него занятие. Според Bloomberg, артистът е вложил във футболния тим Остин.

Няма информация каква е цената на договорката, само че се допуска, че дялът, който Матю Макконъхи е придобил, е дребен. Инвестицията обаче не е по никакъв начин изненадваща, тъй като артистът е родом от Тексас, където е основан и ФК Остин.

Колкото и дребен дял да има артистът към този момент притегли вниманието ни към тима. Интересното е, че ФК Остин към момента не се състезава в MLS. Очаква се да се причисли през 2021 година, като част от проектите за разширението на лигата.

Матю Макконъхи не е единствената известна персона, която има дял от футболен тим в Съединени американски щати. Само преди месец баскетболистът на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън закупи акции от Хюстън Динамо. Няколко седмици по-късно пък Сиатъл Сандърс оповестиха, че рапърът Macklemore, Сиара и брачният партньор ѝ също са се сдобили с акции от клуба.

Да не забравяме, че и Дейвид Бекъм е един от притежателите на Интер Маями. Подобни вложения не са по никакъв начин изненадващи, тъй като притеглят вниманието на хората към тимовете. Прекрасният образец за това е Джей Зи. Рапърът има едвам 1% от баскетболния Бруклин Нетс, само че поради известността си хората го разпознават като главния притежател. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР