Сигурни сме, че мнозина са мечтали да се родят в

...
Сигурни сме, че мнозина са мечтали да се родят в
Коментари Харесай

Внукът на Елвис Пресли следва съдбата на дядо си, но без да даде и една нота на света

Сигурни сме, че мнозина са мечтали да се родят в пищно и щастливи семейство, наслаждавайки се на благосъстоянието на роднините, безгрижието и щастието. Не всеки човек от другата страна на висшето общество е склонен. Ако би трябвало да бъдем почтени и да дадем образец, дъщерята на Стийв Джобс ще опише една доста друга история, в която ще открием, че основателят на Apple освен не е бил добър татко, само че и влиза в секцията на лудите персони.

Със сигурност и внукът на Елвис Пресли – Бенджамин Кио е изпитал същите терзания. Наследявайки гения на дядо си, любовта към музиката и сериозните финансови облаги, той следва фамилните стъпки, само че за жал се сблъсква и с горчивата страна на славата – заставен е освен да се бори за кредото на своя дядо, само че и би трябвало да го надмине.

Тълпата от дълго време мечтае за един още по-велик Елвис, който ще върне обичаното звучене и това наслаждение от живота, само че достиженията на краля на рока, са висока летва даже и за семейството. Ето за какво Бенджамин се самоубива на 27-годишна възраст. През юли 2020 година неговата майка Лиса Мари Пресли ще опише, че нейният наследник е желал единствено да изпита любовта на публиката и да бъде себе си, а не някой различен. Това е разкош, който малко на брой могат да получат. Бенджамин се ражда на 21 октомври 1992 година в Тампа Флорида. За разлика от дядо си, неговите родители са доста богати и могат да живеят пищно до края на дните си.

Майка му и щерка на Елвис е певица и откакто има правата за музиката на своя татко, тя печели към 100 милиона, както и спомагателни доходи за потреблението на музиката му през годините. Баща му Дани е сполучлив джаз музикант и легенда. Всеки от тях има необикновено театрални достижения, а общите им планове дават не просто една нечувана и универсална концепция за музика, само че и служат за ентусиазъм на редица генерации. Фамилията държи своите връзки в загадка до 1988 година Медиите гръмват с историята за една малко по-тайна женитба, която обаче бързо обикаля света. Първото дете от тази връзка е Даниеле Райли Кио и е позната на света като актрисата Райли Кио.

Нейният брат получава една нежелана корона, тъй като наподобява необикновено доста на дядо си. Лиса влага доста внимание в сина си и на драго сърце го отглежда, без да го лиши от каквото и да било. Дори и съседите ще признаят, че Бенджамин не просто е обожаван, а боготворен от фамилията си. Да не приказваме, че на всички места, където отиде, е постоянно център на вниманието. През 1994 година идва първият удар и Лиса напуща своя брачен партньор, с цел да тръгне с Майкъл Джаксън. Бракът сред двамата завършва през 1996 година и децата следят по какъв начин майка им и кралят на попа се разделят, с цел да може Лиса да се отдаде на своя нов сътрудник – Никалъс Кейдж.

Техният брак продължава едвам 100 дни. В следствие погледът е ориентиран към китариста Майкъл Локууд през 2006 година По това време фамилията най-сетне има вяра, че всичко се е укротило и въртележката е завършила. Лиса  ще роди и две дъщери – близначки от новия доведен баща. Междувременно Бенджамин навършва 17 години и стартира да върви по стъпките на дядо си, като се пробва да пее, влага доста време в свиренето, а Universal оферират към 5 милиона $ за подписването на контракт.

Макар и парите да са подписани за към 5 албума, младежът отива постоянно в студиото, само че и до през днешния ден няма нито една ария, осъществена и пусната на бял свят. Елвис е огромна лъжица даже за фамилията си. Осъзнавайки, че мъчно би пробил с музика, наследникът решил да търси упора и развлечение в друга посока, само че за жал, една особена сянка от предишното го преследва. И най-лошото е, че Бенджамин я вижда безусловно на всички места, където отиде. Публиката остава пленена, хората се обръщат след него, желаят да се снимат непрекъснато и не се отхвърлят, до момента в който не получат своето. Проблемите в настроението се виждат от фамилията и приятелите, само че мнозина считат, че това са тийнейджърските земетресения, които постоянно удрят в най-неподходящия миг. За страдание, едвам откакто Бенджамин протяга ръка на живота си, мнозина осъзнават и черната истината за него, а тя не е по никакъв начин лека.

В последните години от своя живот, синът следи по какъв начин майка му унищожава всичкото фамилно завещание и бруталната финансова рецесия удря по-жестоко отвсякога. През 2018 година Лиса съди нейния финансов управител, който е направил съществени злоупотреби и явно е съумял да усвои всички милиони, които дядото е оставил. Най-накрая от тези 100 милиона остават едвам 14 хиляди $. Всичко друго е задължения, които майката би трябвало да заплати.

Бабата Пресила Пресли продава своя парцел за 8 милиона $, с цел да помогне на щерка си. Наближава и 4-я бракоразвод, в това време Бенджамин се пробва да извади някакъв гений, с който да запуши огромната финансова дупка, само че подобен не се открива. Още по-лошото е, че към този момент е под въздействието на опиатите и алкохола. Обвинява и църквата по Сиентология, в която е изпратен. Няколко пъти влиза в санаториум, с цел да се лекува, само че без триумф. На 12 юли, 2020 година Бенджамин е на празненство с другари за неговата половинка и съседите чуват единствено крясъци „ Не го прави “, последвани от изстрел на пушка.

Медиите споделят, че убийството е станало с изстрел в гърдите, само че истината е, че наследникът лапва дулото на пушката и завършва живота си по този метод, заличвавайки вечно следите на семейството и оня облик, който го преследва цялостен живот. По това време в тялото си е имал голямо количество кокаин и алкохол. Някои психолози настояват, че момчето е предписание още доста опити за самоубийство. Лиса най-сетне изчезва от светлината на прожекторите и отхвърля всевъзможни срещи с близки, другари и най-много медиите.

За нея се твърди, че и до през днешния ден живее в една много гъста мъгла, изключително откакто обожавала детето си. По подигравка на ориста, жертвата е заровена до дядо си. Единственото, което той печели от този облик, е меланхолия и доста високи условия. През последните години, даже и преди да стартират финансовите земетресения, Бенджамин мечтаел за естествен и спокоен живот, без да бъде преследван за фотоси, без да става част от висшата класа на лъскавия живот и всички прилежащи отговорности. До през днешния ден приятелите споделят, че нищо не е съумяло да му помогне и да се освободи от своите демони.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР