Сигурни сме, че има много хора, които мечтаят да посетят

...
Сигурни сме, че има много хора, които мечтаят да посетят
Коментари Харесай

Кървавата история на Лас Вегас в сериал

Сигурни сме, че има доста хора, които мечтаят да посетят Лас Вегас , с цел да се отдадат на обезпечено развлечение.

Около историята на града обаче има много тъмни, незнайни и несъмнено, любопитни неща, които Дик Уолф (създателят на " Полицаите от Чикаго " и сериалите, общаващи медиците и пожарникарите на града) ще прегледа в нов сериал.

American Babylon ще се върне обратно във времето, с цел да ни покаже кървавата история към построяването на Лас Вегас.
 Дик Уолф

Дик Уолф

Сериалът ще се базира на книгата на Сали Дентън и Роджър Морис " The Money and the Power: The Making of Las Vegas and Its Hold on America " и в него ще забележим както действително съществуващи исторически персони, по този начин и измислени.

Това, което знаем все още за сюжета, е, че на фона на издигащия се нов град American Babylon ще наблюдава историите на три фамилии. На младия престъпник Сами Уайс и безусловно подкрепящата го брачна половинка Естер.

На чернокожия предприемач Джеферсън Деландро, брачната половинка му Еда Мей и щерка им - Бела, които вършат всичко допустимо, с цел да се борят с расизма, обхванал обществото. Ще има и кореспондент, несъмнено - Майкъл Аркона, който няма да се спре пред нищо, с цел да отрази истината такава, каквато е.
 Empathy Suite, Palms Casino Resort, Лас Вегас и най-скъпият апартамент в хотел в света
Как наподобява най-скъпият хотелски апартамент на света

Истинско произведение на изкуството

Според Deadline, в основаването на сериала Дик Уолф ще си партнира с дългогодишния си другар и работен приятел Том Тайър, носителят на премия " Пулицър " Робърт Шенкан и основателят на " Пасифик " Брус МакКена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР