Сигурни сме, че Илон Мъск си е представял по доста

...
Сигурни сме, че Илон Мъск си е представял по доста
Коментари Харесай

Когато Twitter спре да плаща наем

Сигурни сме, че Илон Мъск си е представял по много по-различен метод дните си на чело на Twitter. За всичките милиарди, които похарчи, досега нещата не наподобяват доста розови.
 Илон Мъск, Tesla, Twitter и сривът на благосъстоянието на милиардера
Падението на Илон Мъск

Какъв антирекорд сложи милиардерът

Едно на ръка е, че има огромно неодобрение към него от страна на част от потребителите на обществената мрежа. И напълно друго, че финансовото състояние също не е най-хубавото. Иначе казано, Мъск желае да редуцира разноските.

От The Verge разбираме, че California Property Trust, която има постройката, в която се обитава централата на Twitter, ще съди компанията за неплатени наеми. Става дума за малко над 136 хиляди $.
 Снимка 599319

Още на 16 декември Twitter са били предизвестени, че ще пресрочат заплащането си, в случай че то не бъде осъществено в границите на пет дни. Нещо, което по този начин и не се е случило. Но това не трябва да ни изненадва доста.
 Илон Мъск, Twitter и анкетата да се отдръпна като основен изпълнителен шеф на компанията
Какво се случва с Илон Мъск и поста му като началник на Twitter

Ще се откаже ли да бъде началник

Още при започване на декември от New York Times предизвестиха, че Twitter са спрели да заплащат наемите на офисите си като цяло в международен мащаб. И това е тъй като Мъск желае да спести от разноските. А с цел да укрепи правния отдел на обществената мрежа, милиардерът е привлякъл съвсем половината юристи от SpaceX.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР