Сигурни сме, че и вие като нас очаквахте това лято

...
Сигурни сме, че и вие като нас очаквахте това лято
Коментари Харесай

Каква лятна визия ти подхожда според зодията?

Сигурни сме, че и вие като нас очаквахте това лято с доста неспокойствие и сте подготвени да се насладите на всички съкровища, които носи със себе си. А един от най-креативните и приятни начини да отпразнуваме началото на нов сезон е като създадем смела смяна във външния тип.

Естествено, всяка промяна би трябвало да бъде поне малко премислена и съпоставена с персоналните желания на експериментатора. Тук астрологията идва на помощ, с цел да ви въодушеви за нова лятна визия. Каналът във vbox7 ще ви помогне да се ориентирате в света на модата.

Овен

Червеното е твоят цвят, без значение от сезона. Експериментирай самоуверено с нюансите и акцентирай върху главата си. Ключови думи: шапка, цветя, очила, кърпа.

Телец

Ако би трябвало да опишем съвършената лятна визия на Телеца с една дума, тя ще е разкош . Висококачествени материи, елегантни силуети и тежки екстравагантни бижута към врата. Не е належащо да инвестираш цяло положение, задоволително е да се снабдиш с кашмирен шал и минималистична рокля в земен цвят.
 бижута iStock/Getty Images-->
Близнаци

Съсредоточете всички хрумвания за украшения и аксесоари върху ръцете си. Време е най-сетне да се решите да купите онзи необикновен часовник , който съзерцавате скрито на витрината.

Рак

Ключовите цветови акценти са сребристо , бяло и сиво. Чудесен избор е V-образното деколте и плетивата.

Лъв

Лъвът черпи сила и ентусиазъм от слънцето, по тази причина подобаващите цветове за него са златисто , оранжево и алено. Горещо предлагаме на тази зодия да направи смела смяна във външния си тип (например нова прическа), с цел да се завърне още веднъж под светлината на прожекторите.
 мода iStock/Getty Images
Дева

Подходящ избор са роклите с изчистените кройки, които ще те накарат да чувстваш независимост и хладина. Заложете на по-екстравагантните чанти с доста джобове, с които ще приковете всички погледи върху себе си.

Везни

Везните също като зодия Телец имат уязвимост към лукса и качеството, само че за разлика от тях са привлечени към винтидж и ретро детайлите - кодът е дантелата, коприната и полата с кормила от феерична материя.
 винтидж iStock/Getty Images
Скорпион

Подчертай мистериозния си сексапил с цветове като черно, лилаво и студени пепеляви тонове. Завърши визията със секси слънчеви очила с тъмни стъкла.
 черна рокля iStock/Getty Images
Стрелец

Очакват те доста завършения и вълнуващи моменти това лято. Бъди готова с леки, дишащи материи и никога не прави компромис с неуместни обувки.
 сандали iStock/Getty Images
Козирог

Знаем, че както винаги си заета с професионални задължения. Избери земни тонове и се самовъзнагради за положения труд с нов костюм или чанта с разчупена текстура.

Водолей

При Водолея винаги чакаме непредвиденото. Той не робува на разпоредбите и това лято би се чувствал напълно удобно, като изненада всички с ексцентрични летни ботуши или боти.

Риби

Тази зодия, също като Водолея, е добре да подчертава върху обувките, само че в по-различна посока. Подходящи материи са велур, кожа и даже кадифе, а подметката дано постоянно е равна. Ако си зодия Риби, това лято те чакат доста вълнуващи нощи и дълги часове, прекарани в танци. Затова изключи от речника си изрази като " изтощена съм ", " става късно " и " нямам време ".

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР