Сигурни сме че десетки пъти ви се е приисквало да

...
Сигурни сме че десетки пъти ви се е приисквало да
Коментари Харесай

Лесна и адски вкусна рецепта за пица на тиган!

Сигурни сме че десетки пъти ви се е приисквало да си извършите сами пица, само че като се сетите какъв брой игра е, даже и с купено тесто и какъв брой време ще ви отнеме, се отказвате и просто поръчвате.

Но към този момент не е нужно да е по този начин, тъй като тази рецепта тотално разрушава цялата концепция за бавното подготвяне на пицата. 

За нея ще ви трябват и доста малко неща (освен в случай че не желаете да добавите и още от себе си, схваща се) и това са:
 Пица за 15 минути, по която всички ще луднат! Пица за 15 минути, по която всички ще луднат!
Кой не обича пица?! Особено в случай че домът ви е цялостен с дребни и огромни, няма да сгрешите пред нито един от тях, щом сервирате тази пъклен вку...

Яйца

Пеперони

Кашкавал

Арабско хлебче

Как да я приготвите:
 Скритата пица, която завладя интернет Скритата пица, която завладя интернет
Пица – обичано прелъщение, което ни тласка към провинение! Няма нищо по-вкусно от една домашно приготвена пица. Разбира се, в случай че и...

В авансово нажежен и намазнен тиган подредете нарязаното пеперони, а него поръсете с настърган кашкавал. След което разбийте 3 яйца в чиния и с тях залейте кашкавала и колбаса. Сложете подправки по избор и незабавно по-късно захлупете с арабското хлебче.

Изчакайте няколко минутки, до момента в който се запекат продуктите и обърнете тигана и полученото в паница или на дървена дъска.

Пицата ви е подготвена и то за 5 минути! Не забравяйте, че съставките могат да бъдат разнообразни съгласно вашия усет.

Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР