Сигурна съм, че ще се направи опит да се състави

...
Сигурна съм, че ще се направи опит да се състави
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Слави Трифонов ще продължи да проверява шанса си в следващо състезание

Сигурна съм, че ще се направи опит да се сформира държавно управление, без значение от кое място, само че ще се направи подобен опит. Това разяснява политическият психолог проф. Антоанета Христова в изборното студио на " Нова телевизия ".
На въпроса " дали Слави Трифонов държи ключа за съставянето на държавното управление ", проф. Христова отговори, че в " сегашната обстановка, в която Трифонов вижда, че мълчанието, неналичието на акция, или тази характерна акция, сработва, и той подвига процентите, ще продължи да пробва шанса си до каква степен може да продължи да участва независимо в Народното събрание ".
 Редколегията на Слави: Вече умерено може да не се страхувате от ГЕРБ Редколегията на Слави: Вече умерено може да не се страхувате от ГЕРБ
Днес суверенът стреля непосредствено в сърцето и стартира постепенно, само че славно да трансформира. Това съобщи в изборното студио по 7/8 ТВ журналистът Ста...
Проф. Антоанета Христова позволява, че Слави Трифонов ще продължи да ревизира шанса си в последващо " съревнование ", което може би се обрисува все по-близко.
Политологът доцент Татяна Буруджиева допусна, че от партията " ИТН " ще се " дърпат " от композиция с ГЕРБ, тъй като ориста на партиите от така наречен родолюбив и протестен избор е обвързвана с митинг против ръководството, като има логичност да се желае самото ръководство.
" Слави Трифонов мълча единствено тези месеци, само че другояче 15 години приказва и той приказва от едни и същи позиции, и това е доста дълго говорене ", разяснява доцент Буруджиева.
" Този парламент, който ще бъде формиран в този момент, е авансово привършен и не може да роди нищо, в случай че се слепи нещо, то ще бъде лепено ", съобщи Асен Агов.
 Политолози: Новината е, че Българска социалистическа партия и Слави Трифонов се борят за второто място Политолози: Новината е, че Българска социалистическа партия и Слави Трифонов се борят за второто място
Политолози и социолози разясниха пред Нова телевизия първите резултати, които демонстрират социологическите допитвания. Според тях ГЕРБ п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР