Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново редовно

...
Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново редовно
Коментари Харесай

Атанасов: Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново редовно правителство


Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново постоянно държавно управление. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " заместник-председателят на Народно събрание и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов.

Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Беше обсъждан с нас вид за ротационния принцип за председателското място на Народно събрание и първи ръководител да бъде госпожа Корнелия Нинова, добави Атанасов.

Той подчертава, че въпреки всичко предложенията се вършат от най-голямата политическа мощ, в тази ситуация " Продължаваме промяната ".

По думите му 90% от деятелите на ДСБ са за поддръжка на държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ". Атанасов сподели, че с Христо Иванов ще останат в Народното събрание, където има потребност да се работи за възобновяване на престижа на парламентаризма.



" Нека изпратим в държавното управление потвърдени в своите области и да засилим съществено парламентарния надзор върху активността на изпълнителната власт ", съобщи съпредседателят на Демократична България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР