Сигурен съм, че културата на военната професия трябва да стане

...
Сигурен съм, че културата на военната професия трябва да стане
Коментари Харесай

Алексий Резников: Всеки украинец трябва да има автомат под леглото

Сигурен съм, че културата на военната специалност би трябвало да стане наклонност, съобщи още Резников

Всеки украинец би трябвало да има огнестрелно оръжие, а културата на военната специалност би трябвало да се трансформира в наклонност. Това акцентира министърът на защитата на страната Алексий Резников в изявление за украинското издание LIGA, представено от.

" Сигурен съм, че културата на военната специалност би трябвало да стане наклонност. Населението би трябвало да има публично записано огнестрелно оръжие... Когато врагът знае, че всеки възрастен украинец може да извади автомат отдолу под леглото и да окаже опозиция, той ще намерения 10 пъти “, изясни министърът, аргументирайки нуждата от въвеждане на военно образование в страната.

Според Резников всеки младеж от 18-годишна възраст би трябвало да премине специфични курсове по тактическа медицина, стрелкова и инженерна подготовка. " След това той учи каквото си изиска, само че един път годишно посещава месечни курсове за специализация. Ако желаете да бъдете картечар, развивайте се като картечар. Ако желаете да бъдете оператор на дрон, давайте “, съобщи Резников, отбелязвайки, че всички би трябвало да вървят на стрелбището. " Трябва да има стрелбища, с цел да може всеки по какъв начин ловко да борави с огнестрелно оръжие “, предложи още министърът.

Алексий Резников се изрече и за обновяване на работата на военните катедри в университетите. " Това е моето мнение, разисквано и в съгласие с министър-председателя на Украйна Денис Шмигал. Това е записано в нашия проект. И това е един от детайлите на измененията в законодателството, които сме подготвени да създадем. Това ясно съответствува с позицията на президента на Украйна Володимир Зеленски, говорихме за това с него “, приключи министърът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР