Сигурен съм, че БСП ще вземе правилното решение за кандидат-кмет

...
Сигурен съм, че БСП ще вземе правилното решение за кандидат-кмет
Коментари Харесай

Крум Зарков: Сигурен съм, че БСП ще вземе правилното решение за кандидат-кмет на София

Сигурен съм, че Българска социалистическа партия ще вземе вярното решение за кандидат-кмет на София, само че не бих желал да го допускам в този момент, сподели пред БНР депутатът и заместник-председател на парламентарната група на левицата Крум Зарков и посочи, че социалистите ще разгласят решението си на 11 септември.

Зарков разяснява импортираните от Българска социалистическа партия промени в Наказателно-процесуалния кодекс поради случаите на тежки закононарушения. От левицата оферират да няма кратко произвеждане, да няма понижаване на присъдата при признания при положение на осъществени закононарушения, които водят до тежки телесни повреди и гибел.

"Предлагаме да се резервира този институт на кратко произвеждане, само че единствено в тези случаи, в които може да помогне за бързото решение на делото и да не се ползва, когато става дума за този вид изключителни зверства, като в село Сотиря ", сподели Зарков.

Според него бързината на процеса може да бъде реализирана с работата на досъдебните органи, ясните доказателства, организацията на работата на съдилищата: "Процесът би трябвало да е обективен, правото на отбрана - обезпечена, само че най-много би трябвало да води до съответно на осъщественото действие наказване ", безапелационен беше той и изрази оптимизъм, че законът, който оферират социалистите, ще бъде признат и то относително бързо, тъй като има консенсус по препоръчаните ограничавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР