Сигурен съм, че американският президент Доналд Тръмп вече е информиран

...
Сигурен съм, че американският президент Доналд Тръмп вече е информиран
Коментари Харесай

Американския посланик съсече Борисов и клакьорите му за визите: Не изпълнявате критериите!

Сигурен съм, че американският президент Доналд Тръмп към този момент е осведомен за Цветан Василев. Това съобщи посланикът на Съединени американски щати в България Ерик Рубин на въпрос дали е срещнал администрацията на Белия дом за опцията случая на банкера да бъде гледан по закона ”Магнитски”. По думите му обаче той не може да вземе отношение по тематиката, защото въпросът е юридически.

Рубин разяснява и променената политика на Съединени американски щати във връзка с издаване на зелени карти. „ България не покрива условията за отпадане на визите”, съобщи Рубин. „ Ако зависеше от мен, визите щяха да отпаднат незабавно. Съгласен съм, че това е значимото нещо за българите”, съобщи дипломат Ерик Рубин и изясни:

„ Даваме си сметка, че кандидатстването за визи е скъпо, че лишава време и изключително за хората, които не живеят в София, това си е огромно предизвикателство, само че си имаме закони, които регламентират по кое време може да падне визовият режим за избрана страна. Не желая да ви заблуждавам, че можем да променим тези правила”.

„ Честно казано, България не покрива условията. Най-важният аршин е хората, на които се отхвърля виза, да са доста малко. Трябва и да се сведат до най-малко тези, които остават незаконно в Съединени американски щати, откакто са взели виза. Не желая да ви подведа с заричане, че визите ще паднат скоро, само че аз и хората от посолството поставяме доста старания това да се случи”, акцентира той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР