Сигнализирали сме за съмнения за корупция в четири министерства на

...
Сигнализирали сме за съмнения за корупция в четири министерства на
Коментари Харесай

Нинова: Съмнения за корупция в четири министерства на служебните кабинети на Радев

" Сигнализирали сме за подозрения за корупция в четири министерства на служебните кабинети на президента Радев – Министерството на правораздаването, Министерството на електронното ръководство, Министерството на труда и обществената политика и Министерството на стопанската система и промишлеността ", разгласи на брифинг ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и раздаде директория със сигналите.

Тя добави, че са отправени питания и за двама регионални шефове - на София и на Хасково.

Корнелия Нинова посочи, че най-общо в сигналите става въпрос за " злоупотреби с публични поръчки с обществени средства, далавери с парцели ".

" Първият сигнал, който сме внесли, е от 23 декември 2022 година, последната тъжба е от 24 януари 2024 година Не сме чакали в този момент Делян Пеевски да реши, че има корупция в служебните кабинети, ние знаем какъв е редът. Конкретно за двамата, които се загатват, не сме подавали сигнали, само че всичко това е обвързвано с президентското ръководство ", сподели Нинова на въпрос за.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че не изпитват боязън от " следващата партия на президента Румен Радев ". Според нея обаче президентът приготвя такава партия изключително след вчерашните му думи.

" Това е следващият му неверен ход и не е редно президент, до момента в който е настоящ, да прави партия ", сподели още Корнелия Нинова.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР