Сигнализирали сме прокуратурата за нарушения по плажовете „Панорама“, „Кабакум-централен“ и

...
Сигнализирали сме прокуратурата за нарушения по плажовете „Панорама“, „Кабакум-централен“ и
Коментари Харесай

Ангелкова: От януари до юни имаме над 3,3 млн. чуждестранни туристи

" Сигнализирали сме прокуратурата за нарушавания по плажовете „ Панорама “, „ Кабакум-централен “ и „ Обзор-мотела ", това сподели пред публицисти министър на туризма Николина Ангелкова преди полемиката „ За по-чист морски туризъм ".
Във връзка с това има ли нови нарушаване по плажовете и какви са констатациите на министерството, Ангелкова съобщи: „ Става дума за остарели нарушавания, по които откриваме, че не се прави нищо по отстраняването им. “
„ Знаете за плажовете „ Панорама “ и „ Кабакум-централен “. Това лято там се натъкваме на доста „ новаторски “ нарушавания. И двата плажа бяха оповестени за неохраняеми, има извършени търгове за отдаване чартърен, има към този момент определени реализатори. За плажа „ Панорама “ е определен остарелия реализатор, само че отхвърля да подписа контракт, а в същото време употребява плажа. Сигнализирали сме и прокуратурата, община Варна и РЗИ, с цел да могат да се отстранен обектите, както и „ Морска администрация “, тъй като има нерегламентирано прилагане на водни коридори “, изясни Ангелкова, съобщи " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР