Сигнализацията при 31-ви км на АМ „Струма“ в отсечката между

...
Сигнализацията при 31-ви км на АМ „Струма“ в отсечката между
Коментари Харесай

След автобусната катастрофа: Поставиха нови знаци на АМ „Струма” край Боснек

Сигнализацията при 31-ви км на Автомагистрала „ Струма “ в правата сред пътните възли „ Боснек “ и „ Старо село “ е допълнена с нови пътни знаци, осведомят от АПИ. Фолиото на буфера при започване на ограничаващата система е заменено с по-висок клас, с цел да има същата светлоотразителност като останалите знаци.

По предписание на районния министър Гроздан Караджов в последните работни дни на предходната година Агенция „ Пътна инфраструктура “ изиска от пътноподдържащото сдружение, което дава отговор за този сектор от Автомагистрала „ Струма “, неотложно да прегледа плана на съществуващата пътна сигнализация и да я добави. В резултат са инсталирани спомагателни знаци Е18 - „ Вода за пиянство “. Знаци има на отбивката на площадката за отдих, на 250 м и 1000 м преди нея.

В разграничителната линия, директно след площадката за отдих, е инсталиран нов знак Г1 - „ Движение единствено напряко след знака “. Буферът е детайл за начало на ограничаващата система, която се инсталира при заплаха за делене на транспортните потоци и отбивки. Той олекотява възможен удар на транспортното средство. Инсталираният буфер е от най-голям клас и обезпечава безвредното начало на ограничаващата система, защитаваща спрелите коли на отбивката за отдих. Ограничителната система зад буфера може да задържа камион от 38 тона.

Допълнената скица за непрекъснатата организация на придвижването в сектора е съгласувана от „ Пътна полиция “ - Перник и Областно пътно ръководство - Перник. Пътната сигнализация в сектора напълно подхожда на законовите условия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР