Сигналите, засечени от аржентинските военни, не са помогнали да се

...
Сигналите, засечени от аржентинските военни, не са помогнали да се
Коментари Харесай

Безследно изчезнала: Не могат да намерят аржентинската подводница въпреки сигналите от нея

Сигналите, засечени от аржентинските военни, не са помогнали да се откри къде е изчезналата подводница. Седемте сателитни сигнала, които евентуално са излъчени от изчезналата в Южния Атлантик подводница на аржентинските Военноморски сили, не са помогнали да се откри къде е тя, заяви представител на военноморските сили пред Ройтерс. " Анализирахме сигналите, които бяха слаби и прекъсващи. Те не ни помогнаха да установим точка на картата, с цел да се улесни издирването ", сподели Габриел Гонсалес.

Вчера в региона се развихри стихия, която усложни издирването. В него вземат участие над 10 кораби и самолети от Аржентина, Съединени американски щати, Англия, Чили и Бразилия. Американски самолети със експерти и техника за подводно претършуване.

Връзката с подводницата " Сан Хуан " с 44-членен екипаж бе изгубена в сряда, когато подводницата е била на към 430 км източно от аржентинския бряг. Според военноморските сили дизел електрическата подводница най-вероятно е претърпяла срив в зареждането. Възможно е да е изплувала на повърхността и да се носи в южната част на Атлантическия океан, подмятана от огромните талази в региона.

Папа Франциск се моли за хората на борда, заяви Ватиканът и добави, че аржентинският свещеник насочва състрадание към техните близки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР