Сигнали срещу някои от лицата имало, но не и задължения

...
Сигнали срещу някои от лицата имало, но не и задължения
Коментари Харесай

НАП не откри нарушения при санкционираните във втория списък Магнитски

Сигнали против някои от лицата имало, само че не и отговорности и несъответствия в заявените им данни

В Националната организация за приходите (НАП) са постъпвали сигнали за множеството от лицата, които попадат във втория лист " Магнитски ", само че нарушавания не са открити, оповестиха от приходната организация, без да конкретизират за кои от петимата глобени българи става дума.

От Национална агенция за приходите допълват пред, че при осъществените инспекции на физическите лица не са установени нарушавания на данъчното и осигурителното законодателство. Следователно не са открити отговорности и несъответствия в заявените данни.

На въпрос дали след излизането на новия лист приходната организация ще ревизира още веднъж лицата, от Национална агенция за приходите дават отговор: " Националната организация за приходите наблюдава и проучва фискалното държание на всички икономически субекти и физически лица и прави инспекции или проверки, в случай че са открити спомагателни обстоятелства, съгласно настоящото законодателство. Прави се вътрешен разбор на осведомителните масиви, при нужда се прави инспекция в компетенцията на Национална агенция за приходите, с цел да бъдат предпазени ползите на обществото и фиска ".

Във втория лист " Магнитски " попадат някогашните министри Владислав Горанов (ГЕРБ) и Румен Овчаров (БСП), някогашният изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй " Иван Генов, ръководителят на " Русофили " Николай Малинов и члена на съвета на шефовете на атомната централа Александър Николов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР