Сигнали от собственици на "Rent a Car" автомобили депозират един

...
Сигнали от собственици на "Rent a Car" автомобили депозират един
Коментари Харесай

Внимание! Георги Георгиев от Враца обикаля собственици на Rent a Car в Благоевград и краде колите им, взема ги под наем и не ги връща!

Сигнали от притежатели на "Rent a Car " коли подават един през различен сигнали в полицията в Благоевград, за кражба на колите им от лице, с което сключили контракт за наем. След като вземал бусове, леки коли чартърен въпросният мъж изчезвал.

Договорите са подписани на името на Георги Кирилов Георгиев, 56 годишен от Враца. Последният предприемач, изгорен след срещата си с Георгиев е Ат. Зайков от кв. Еленово, който дал на Георгиев микробус "Форд Транзит ",установи инспекция на Struma.com.

Той дал возилото си за 2 дни на Георгиев против наем. От 18 до 20 април колата е била употребена от Георги Георгиев. След приключване на контракта обаче врачанецът изобщо не се появил, няма го и досега. Сигнал е подала и жена, която пък му дала лек автомобил чартърен, който също не е върнат.

Георгиев е звънял на още неколцина притежатели на коли чартърен, само че част от тях извадили шанс, защото сега нямали свободни. Според разказите им Георгиев отмъква колите, краде частите им и ги продава. Репортерска инспекция откри, че Георгиев към момента не е открит и арестуван за разпит към активността си.

Очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР