Сигналът за отравянето на Емилиян Гебрев е подаден две денонощия,

...
Сигналът за отравянето на Емилиян Гебрев е подаден две денонощия,
Коментари Харесай

Главният прокурор бе изслушан в Народното събрание по случая Гебрев

Сигналът за отравянето на Емилиян Гебрев е подаден две денонощия, откакто предприемачът е бил признат в болница. Пред депутатите от комисията за надзор на спецслужбите основният прокурор е съобщил, че на този стадий единственото несъмнено е, че интервалът на престояване на Федотов у нас съответствува с времето, по което Гебрев е бил токсичен.

Агентът на съветското военно разузнаване e влезнал у нас с виза, издадена от посолството на Италия в Москва. Установено е в кои хотели е обитавал, тъкмо къде е ходил и с кого се е срещал, както и колите, които е наемал, с цел да се придвижва.

Проверяват се и всички разрешителни, които са давани на заводите на Гебрев за експорт на оръжие в интервала, който предшества отравянето. Резултатите от проучванията са изпратени във Англия, защото в молбата си за обновяване на следствието Емилиян Гебрев твърди, че е токсичен с " новичок ".
Сотир Цацаров, основен прокурор: Единственият метод, разбираем нам, с цел да установим дали това е или не е " новичок ", в действителност съставлява проучване, което могат да създадат единствено английските управляващи. Т.е. задачата на европейската заповед за следствие в действителност е отговор, дали веществото съставлява или е близо до това, което е " новичок ".  Издадена е интернационална заповед за следствие по случая с отравянето на Гебрев Издадена е интернационална заповед за следствие по случая с отравянето на Гебрев
Има издадена интернационална заповед за следствие по случая с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев, заяви министърът на вътрешните работи Младен Ма...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР