Сигналът за катастрофата е получен в 5:30 ч. тази сутрин.

...
Сигналът за катастрофата е получен в 5:30 ч. тази сутрин.
Коментари Харесай

Трима младежи загинаха на място в Хасковско, след като Мерцедес-ът им излетя от пътя

Сигналът за злополуката е получен в 5:30 ч. тази заран. Младежите са пътували с лек автомобил " Мерцедес " към Стамболово. Инцидентът е станал на завой на пътя след с. Долно Черковище. Шофьорът губи надзор над колата като минава през дървета и се прекатурват в крайпътна равнища. Вероятно са се преобръщали няколко пъти, защото автомобилът е грубо сплескан.

Тримата младежи са починали на място. Двама от тях са от село Пчелари, а третият от прилежащото Светослав. Те са възраст сред 25-30 г.По информация на един от починалите е наследник на някогашен кмет на Стамболово.

Вероятно заради висока скорост, колата е изхвърчала от пътя, съобщи.

Тримата младежи са починали на място. Двама от тях са от село Пчелари, а третият от прилежащото Светослав. Те са възраст сред 25-30 година По неофициална информация един от починалите е наследник на някогашен кмет на Стамболово.

На местопроишествието са пожарна, кола за спешна помощ и няколко полицейски коли.

Образувано е досъдебно произвеждане.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за последното денонощие са починали петима души при общо 29 тежки произшествия в страната. Пострадали са 45 души. В София са станали две тежки и 10 леки катастрофи, при които има трима ранени.

От началото на август, при 166 тежки произшествия у нас животът си са изгубили 14 души, а 226 са ранени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР