Сигналът за катастрофата е получен в 16.40 ч. уточниха от

...
Сигналът за катастрофата е получен в 16.40 ч. уточниха от
Коментари Харесай

Арестуваха 24-годишния шофьор на мерцедеса, предизвикал смъртта на Ферарио Спасов

Сигналът за злополуката е получен в 16.40 ч. прецизираха от полицията във Велико Търново. По натовареното трасе София - Варна известният треньор се прибирал от мач на тима си " Дунав " Лом към Ловеч, когато колата му била застигната откъм гърба от мерцедеса, който летял с висока скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново.

По незнайни аргументи 24-годишният Нончо не съумял да спре, блъснал голфа на известния футболен експерт откъм гърба и го изхвърлил в страни от пътя. Ферарио Спасов е умрял на място.

Младият водач от другата кола и спътницата му на 28 година били откарани в незабавна помощ с леки пострадвания. Установено е, че имат единствено охлузни рани, водачът и хематом на главата. Освободени са за домашно лекуване.

Той е тестван за алкохол и опиати - пробите са негативни. Взети са и кръвни проби за химичен разбор. Задържан е за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи.

- при злополука на пътя Ловеч-Плевен починаха и президентът и главен треньор на волейболния клуб " Олимпиец " (Плевен) Стефка Великова и двама състезатели от отбора.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР