Сигналът за инцидента, който е станал на два километра от

...
Сигналът за инцидента, който е станал на два километра от
Коментари Харесай

10 ранени при сблъсък между микробус и джип в Прохода на Републиката

Сигналът за случая, който е станал на два километра от град Гурково в посока Велико Търново, е подаден към 18.30 часа. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. 

Ранените са превозени с коли за спешна помощ в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване в Стара Загора. Те са с разнообразни пострадвания. Всички потърпевши са пълнолетни, уточняват от Министерство на вътрешните работи.

Движението на пътя Гурково - Велико Търново през Прохода на Републиката бе лимитирано за няколко часа, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Леките коли се пренасочваха по обходен маршрут през Гурково, Мъглиж и Казанлък към прохода " Шипка ", а тежкотоварните коли изчакваха на място.

На място бе осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Разследването за аргументите за злополуката продължава.

Един час по-късно мотоциклетист почина при конфликт с лек автомобил на пътя сред селата Джигурово и Ласкарево, община Сандански.

От полицията в Благоевград прецизират, че случаят е станал към 19:30 часа.

По първична информация водачът на леката кола е подхванал противоположен завой и мотоциклетистът се е блъснал челно в автомобила. Районът към случая е отцепен, води се следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР