Сигналът за инцидента е подаден вчера около 17.20 часа.  По първоначална

...
Сигналът за инцидента е подаден вчера около 17.20 часа. 
По първоначална
Коментари Харесай

Кола със съпрузи и 4 деца се обърна в канавка край Силистра

Сигналът за случая е подаден през вчерашния ден към 17.20 часа. 

По първична информация лек автомобил " Шевролет ", ръководен от 25-годишния мъж с несъобразена скорост, е напуснал платното на прав сектор и се е преобърнал в крайпътна канавка.

В колата, с изключение на лидера, са пътували брачната половинка му - също на 25 години, двете им деца - момиче на 2 година и момче на 1 година, както и момче и момиче на по 17 години.

Вследствие на удара в МБАЛ-Силистра са настанени лидерът, брачната половинка му и 17-годишното момче, за живота на които има заплаха.

Двегодишното момиче е оставено за наблюдаване поради разтърсване на мозъка в Силистренската болница, а едногодишното му братче е превозено в болница във Варна с контузия на белия дроб. Само с охлузни рани е 17-годишното момиче.

По данни на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи през юни на територията на Силистренска област са настъпили 27 пътнотранспортни пътешествия (ПТП), като 10 са тежки. В тях е умрял един човек, а ранените са шестима. Причината за всички ПТП през юли в Силистренско е шофиране с несъобразена скорост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР